Архива вести
                   
7. децембар 2018.

ИАЕСТЕ СРБИЈА - СТРУЧНА ПРАКСА У ИНОСТРАНСТВУ У ТОКУ 2019. ГОДИНЕ - КОНКУРС ЗА СТУДЕНТЕ СВИХ УНИВЕРЗИТЕТА У СРБИЈИ

Независна и непрофитна организација за размену студената ИАЕСТЕ Србија је респисала конкурс за стручну праксу и усавршавање у иностранству у току 2019. године. 

7. децембар 2018.

КООРДИНАЦИОНО ТЕЛО УРУЧИЛО У МЕДВЕЂИ УГОВОРЕ СРЕДЊОШКОЛЦИМА КОЈЕ СТИПЕНДИРА

Медвеђа – Средњошколци у Медвеђи, њих 63 од 80 колико се пријавило на конкурсу, наредних девет месеци имаће стипендију од 6000 динара месечно. Стипедије су добили на овогодишњем конкурсу Службе Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа.

7. децембар 2018.

УКЛОЊЕНЕ ЗАОСТАЛЕ МИНЕ У ДОБРОСИНУ КОД БУЈАНОВЦА

Бујановц – Четири локације на територији Бујановца које су биле сумњиве на заостале мине, у појасу према административној линији, сада су безбедне. Центар за разминирање завршио је пројекте за ову годину. Чишћење терена финансирале су Владе Србије, Сједињених Држава и Јужне Кореје.

6. децембар 2018.

ОТВОРЕН ДРУГИ КОНКУРС РЕГИОНАЛНЕ КАНЦЕЛАРИЈЕ ЗА САРАДЊУ МЛАДИХ (RYCO) ЗА ФИНАСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА (РОК: 25.01.2019)

Регионална канцеларија за сарадњу младих (RYCO) је 3. децембра 2018. године расписала други конкурс за пројекте на који се могу пријавити организације цивилног друштва и средње школе из шест потписница Споразума о оснивању Регионалне канцеларије за сарадњу младих, коке укључују и Србију.

6. децембар 2018.

UN WOMEN СРБИЈА: ПОЗИВ У ОКВИРУ РЕГИОНАЛНОГ ПРОГРАМА „ЗАУСТАВЉАЊЕ НАСИЉА НАД ЖЕНАМА: ПРИМЕНА НОРМИ, ПРОМЕНА СВЕСТИ"

UN Women Србија позива женске организације цивилног друштва из Србије да се пријаве на позив за подношење предлога пројекта у оквиру регионалног програма  „Заустављање насиља над женама: примена норми, промена свести” који се имплементира на Западном Балкану и у Турској, у периоду од фебруара 2017. до јануара 2020. године.

6. децембар 2018.

ЈАЧАЊЕ ЕУ ИНТЕГРАЦИЈА У СРБИЈИ, МАКЕДОНИЈИ И ЦРНОЈ ГОРИ (РОК: 31.12.2018)

Балкански фонд за демократију Маршаловог немачког фонда САД и Амбасада Краљевине Норвешке у Београду отворили су позив „Јачање ЕУ интеграција“ у намери да допринесу процесу реформе и перспективи чланства земаља Западног Балкана у Европској унији.

5. децембар 2018.

ЦАРИНСКИ ТЕРМИНАЛ ПРЕШЕВО НЕ РАДИ ОД 25. НОВЕМБРА

Прешево – Царинска испостава Прешево привремено је престала са робним царињењем, саопштила је Управа царина Министарства финансија.

5. децембар 2018.

НАГРАДНИ КОНКУРС „ЕВРОПСКИ ДНЕВНИК 2018/2019“

Након успешно завршеног конкурса у претходној школској години у оквиру „Европског дневника“, Делегација Европске уније у Републици Србији позива  средњошколце да се пријаве на нови наградни конкурс за креативне и иновативне радове! Овогодишње теме наградног конкурса су теме обрађене у публикацији „Европски дневник 2018/2019“, и то:

5. децембар 2018.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 05.12.2018.

Позивамо вас да у четвртак 06. децембра, у 12 часова и 30 минута, у Културном центру у Медвеђи, присуствујете уручењу стипендија ученицима средњих школа. На конкурсу  Службе Координационог тела за доделу стипендија ученицима средњих школа у  општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа...

«Претходна страна   Следећа страна»