Архива вести
                   
13. децембар 2018.

ВЕТЕРИНАРСКА ВАКЦИНАЦИЈА ПАСА ДО КРАЈА ГОДИНЕ

Бујановац – У Ветеринарској станици Бујановац у понедељак је почело годишње вакцинисање власничких паса и мачака против беснила.

13. децембар 2018.

У МЕДВЕЂИ И ГРАЂАНИ УЧЕСТВУЈУ У КРЕИРАЊУ БУЏЕТА ЗА 2019. ГОДИНУ

Медвеђа – Председник општине Медвеђа Небојша Арсић одржао је у протеклих недељу дана састанке са представницима месних заједница на територији општине Медвеђа, као и са представницима политичких странака како би укључио и обухватио све релавантне чиниоце у пројекцији буџета за 2019. годину.

13. децембар 2018.

ПОДСТИЦАЈ МЛАДИМА У ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ

Медвеђа – Град Лесковац, општине Медвеђа, Лебане и Власотинце заједно учествују у регионалном пројекту „Радимо за бољу будућност деце” чији је циљ оснаживање младих и подстицај родитељству. Вредност пројекта је 67 милиона динара, а уговоре је добило око сто двадесеторо младих.

12. децембар 2018.

КОНКУРС ЗА МЕЂУНАРОДНИ ПРОГРАМ „МЛАДИ ЕКО-РЕПОРТЕРИ“ НА ТЕМУ „ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ“

Права на учешће у конкурсу имају сви млади од 11 до 25 година. Млади еко-репортери би требало да истакну проблеме у животној средини који се односе на енергетску ефикасност, са посебним освртом на своју локалну заједницу и, уколико је могуће, дају решење за проблем који описују.

12. децембар 2018.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ПОДСТИЦАЈА ЗА ПРИВЛАЧЕЊЕ ДИРЕКТНИХ ИНВЕСТИЦИЈА (РОК: 31.ДЕЦЕМБАР 2018)

Позив је намењен привредним друштвима која реализују инвестиционе пројекте у производном сектору и сектору услуга међународне трговине.

12. децембар 2018.

НОВОГОДИШЊЕ УКРАШАВАЊЕ ТРГА ИЗ РЕЗЕРВЕ БУЏЕТА

Бујановац – Општинско веће је на седници донело одлуку о издвајању 400.000 динара за куповину новогодишње расвете. Средства за „улепшавање трга“, како је речено на седници, биће издвојена из текуће буџетске резерве.

11. децембар 2018.

ОБУКА ЗА ПРЕДУЗЕТНИЧКИ НАЧИН РАЗМИШЉАЊА - CEFE МЕТОДОЛОГИЈА

Који је то начин размишљања који карактерише успешне предузетнике? Која су то основна знања, ставови и вештине које они треба да поседују?

11. децембар 2018.

КОНКУРС АРТ САЈТА ФИОКА

Редакција Арт сајта Фиока позива ауторке и ауторе из Србије да пошаљу своје текстове, фотографије, цртеже, филмове и стрипове – и радови ће бити сигурно објављени.

11. децембар 2018.

У МЕВЕЂИ ОРГАНИЗОВАНО ПРВЕСНСТВО У ШАХУ

Медвеђа – Спортски савез општине Медвеђа је у сарадњи са шаховским клубом „Горња Јабланица“ организовао првенство општине Медвеђа у шаху. За учешће на првенству пријавило се 20 такмичара. Такмичари су током два дана и 7 такмичарских кола одмеравали знања из ове древне игре.

11. децембар 2018.

ПЛАНИНСКА СЕЛА У МЕДВЕЂИ ЧЕСТО БЕЗ СТРУЈЕ

Медвеђа – Последњих неколико месеци села у брдскопланинској општини Медвеђа данима су без струје. Нарочито су угрожена насеља на десетокиловатном правцу напајања „Туларе”, који се налази уз саму административну линију с Косовом и Метохијом.

«Претходна страна   Следећа страна»