Архива вести
                   

UN WOMEN СРБИЈА: ПОЗИВ У ОКВИРУ РЕГИОНАЛНОГ ПРОГРАМА „ЗАУСТАВЉАЊЕ НАСИЉА НАД ЖЕНАМА: ПРИМЕНА НОРМИ, ПРОМЕНА СВЕСТИ"

6. децембар 2018.

UN Women Србија позива женске организације цивилног друштва из Србије да се пријаве на позив за подношење предлога пројекта у оквиру регионалног програма  „Заустављање насиља над женама: примена норми, промена свести” који се имплементира на Западном Балкану и у Турској, у периоду од фебруара 2017. до јануара 2020. године. 

Овом приликом поново је оглашен позив за увођење анализе случајева фемицида кроз анализу рада институција и пружалаца услуга за жене жртве насиља.

Више детаља је доступно на http://eca.unwomen.org/en/news/stories/2017/12/readvertisement-serbia-cfp-06-17-ext-femicide-review-investigation

Предлог пројекта се подноси електронски на и-мејл: info.serbia@unwomen.org, а рок за подношење је 15. јануар 2018. године до 23 часа. Поред позива за подношење предлога пројеката (Call for Proposals), на линку су доступна и детаљна упутства са дефинисаним критеријумима за организације, формулар за организације, формулар за предлог пројекта и буџет.

Важне напомене:

• појединачна организација може бити имплементациони партнер на програму само једном током трајања читавог програма;

• предлог пројекта може бити сачињен од стране више невладиних организација заједно, међутим легални носилац уговора може бити само једна организација;

• предлог пројекта мора бити на енглеском језику, а предлог буџета изражен у РСД, узевши у обзир максималну суму доступног буџета која је наведена позиву.

Извор: UN Women Србија и Координационо тело