Архива вести
                   

У МЕДВЕЂИ ПОТПИСАНИ УГОВОРИ ЗА МЕДИЈСКЕ ПРОЈЕКТЕ

27. април 2018.

Медвеђа - Представници медија чији су пројекти одобрени на Конкурсу за суфинансирање медијских садржаја од јавног интереса на територији општине Медвеђа, потписали су јуче уговоре са начелницом Општинске управе општине Медвеђа, Светланом Тодоровић.

Потписивању уговора присуствовао је и председник општине Медвеђа, Небојша Арсић.

Арсић је казао да је општина Медвеђа увек била отворена за сарадњу са свим медијима и да ће тако бити и у будуће, као и да се локална самоуправа није мешала у рад трочлане комисије.

„Ове године је конкурисало 27 медијских кућа. Три медијске куће нису испуњавале услове у самом старту. Од 24 преосталих пројеката, општина Медвеђа издвојила је ове године 4.750.000,00 динара за суфинансирање 7 пројеката. Локална самоуправа се није укључивала у избор, али нам је било битно да буду сагледани медији из Медвеђе. Што се тиче комисије, сматрамо да су донели исправну одлуку,“ казао је Арсић.

Светлана Тодоровић, начелник Општинске управе у Медвеђи, казала је да су за медије извојена велика новчана средства и да очекује да сви који су добили могућност да своје пројекте реализују у овој години, то учине одговорно и на квалитетан начин.

Записник о спроведеном конкурсу за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Медвеђа у 2018. години можете погледати на http://www.medvedja.org.rs/images/stories/zap_zak_komisije.pdf

Извор: Инфо центар Југа и Координационо тело