Архива вести
                   

ОДРЖАНА РАДИОНИЦА „ПОСТАНИ ПРИВАТНИ ПРЕДУЗЕТНИК“

30. април 2018.

Медвеђа - У оквиру пројекта „Сам свој ВЕБ мајстор“, Канцеларија за младе општине Медвеђа је у скупштинској сали одржала прву у низу радионица под називом  „Постани приватни предузетник”.

Поменуту радионицу је отворио председник општине Медвеђа, Небојша Арсић, који је том приликом рекао да му је драго што се за њу јавило пуно младих људи.

У плану активности Канцеларије за младе општине Медвеђа у наредном периоду су  следеће обуке: „Управљање каријером“ са радионицом: како написати радну биографију, мотивационо писмо и пропратно писмо; „Агро-бизнис, најбољи бизнис“ уз радионице: „Савремене агротехничке мере у пољопривреди“ и „Брендирање, маркетинг и пласман“, и трибина „Здрави стилови живота и превенција злоупотребе опојних дрога и алхохола“.

Канцеларија за младе општине Медвеђа је код Министарства омладине и спорта конкурисала за спровођење омладинске политике на локалном нивоу са пројектом „Сам свој ВЕБ мајстор“, чија је вредност 700.000,00 динара, у оквиру кога се поменуте радионице одржавају.

Извор: Инфо центар Југ и Координационо тело