Архива вести
                   

ПОКРЕНУТ НОВИ ЦИКЛУС СУПЕРСТЕ ПРОГРАМА - НАЈБОЉИМ ПРОЈЕКТИМА У ОБЛАСТИ КУЛТУРЕ, УМЕТНОСТИ И ОБРАЗОВАЊА 5,1 МИЛИОН ДИНАРА

26. април 2018.

Београд - Ерсте банка је покренула нови циклус Суперсте програма у оквиру којег ће више стотина младих људи бити у прилици да унапреди своје знање и вештине, а најуспешнији ће добити донације за реализовање планова у укупном износу од 5,1 милион динара.

Како је саопштила та банка, први део програма је Центрифуга, који је намењен формалним и неформалним групама које желе да развију друштвено одговорне пројекте у области културе, уметности и образовања. 

Заинтересовани тимови који пријаве своје идеје до 7. маја 2018. године, преко платформе www.superste.net, имаће прилику да, осим финансијске, добију и менторску подршку из области маркетинга, комуникација, људских ресурса, дизајна, пројектног менаџмента, културе и предузетништва. 

Десет најбољих тимских иницијатива биће награђено са по 500.000 динара за реализацију пројеката, док ће један пројекат добити награду публике у вредности од 100.000 динара.

Програм Центрифуга намењен је формалним и неформалним групама младих креативаца старости од 16 до 35 година који желе да допринесу развоју друштва у целини, као и својих локалних заједница.

Овогодишњи програм донација Суперсте реализује се у сарадњи са Траг фондацијом и Sprawsm тимом.

Извор: Траг фондација Београд и Координационо тело