Архива вести
                   
23. фебруар 2018.

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА УДРУЖЕЊА ГРАЂАНА, ОПШТИНА ИЗДВАЈА 3 МИЛИОНА ДИНАРА

Бујановац – Надлежна општинска комисија расписала је конкурс за финансирање годишњих програма и пројеката удружење грађана са седиштем на територији општине Бујановац у 2018. години.

23. фебруар 2018.

ПРОГРАМ СТИПЕНДИРАЊА ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ КОРЕЈЕ ЗА СТРАНЕ СТУДЕНТЕ

Амбасада Републике Кореје у Републици Србији је Министарству просвете, науке и технолошког развоја доставила позив Владе Републике Кореје за студирање на Универзитетима у Кореји.

22. фебруар 2018.

САЛИУ: ЦИЉ НОВЕ ВЛАСТИ ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ ПРЕШЕВА, УЗ БОЉЕ ВЕЗЕ СА БЕОГРАДОМ

Прешево – Нова владајућа коалиција у Прешеву, чији су носиоци Алтернатива за промене и група грађана Покрет за реформе Демократске партије Албанаца, има за циљ да покрене економски развој у општини Прешево, изјавио је председник Скупштине општине Прешево Сами Салиу.

22. фебруар 2018.

КРКОБАБИЋ: ЗА РАЗВОЈ ЗАДРУГА ОВЕ ГОДИНЕ 825 МИЛИОНА ДИНАРА ОД ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Лесковац - Министар задужен за регионални развој Србије, Милан Кркобабић, најавио је у Лесковцу да ће Влада Републике Србије ове године у развој задруга уложити 825 милиона динара, четири пута више него прошле.

22. фебруар 2018.

ЦРВЕНИ КРСТ БУЈАНОВАЦ: СПРЕМНА ЈЕДИНИЦА ЗА ДЕЛОВАЊЕ У НЕСРЕЋАМА

Бујановац – Припадници Јединице за деловање у несрећама Црвеног крста Бујановац  завршили су тродневну обуку у одмаралишту нишког Црвеног крста у Дивљани код Беле Паланке.

22. фебруар 2018.

САСТАНАК ПРЕДСЕДНИКА КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА И АМБАСАДОРА НЕМАЧКЕ, АКСЕЛA ДИТМАНА

Бујановац - Председник Координационог тела, Зоран Станковић, састао се у Бујановцу са немачким амбасадором, Акселом Дитманом, током његове прве посете тој општини.

21. фебруар 2018.

ИМЕРИ: ЗА ШЕСТ ГОДИНА У ОПШТИНАМА БУЈАНОВАЦ, ПРЕШЕВО И МЕДВЕЂА ВИШЕ ОД 60 УЏБЕНИКА НА АЛБАНСКОМ ЈЕЗИКУ

Бујановац – „У последњих шест година је за основне школе са наставом на албанском језику у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа обезбеђено више од 60 нових уџбеника,“ изjaвиo je  председник Националног савета Албанаца Шукри Имери...

21. фебруар 2018.

НАЦИОНАЛНА СЛУЖБА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ РАСПИСАЛА ЈАВНЕ ПОЗИВЕ И КОНКУРСЕ

Национална служба за запошљавање расписала је укупно десет  јавних позива/конкурса у циљу реализације програма и мера активне политике запошљавања предвиђених Програмом рада за 2018. годину.

20. фебруар 2018.

ШЋИПРИМ АРИФИ ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

Прешево - У Прешеву је јуче конституисана локална власт, а за председника општине изабран је лидер „Алтернативе за промене“ Шћиприм Арифи, чија је листа на локалним изборима освојила највише гласова и добила 15 мандата.

20. фебруар 2018.

ВЕТЕРИНАРСКА СТАНИЦА БУЈАНОВАЦ НАБАВИЛА ОПРЕМУ ЗА ДИЈАГНОЗУ СТЕРИЛИТЕТА

Бујановац -Ветеринарска станица Бујановац набавила је савремена дијагностичка средства и опрему за рану дијагностику гравидитета и стерилитета ради одржавања високе производње млека.

«Претходна страна   Следећа страна»