Архива вести
                   
4. децембар 2018.

ОСНАЖИВАЊЕ ЛОКАЛНИХ ЗАЈЕДНИЦА ЗА ИНКЛУЗИЈУ РОМА - ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРОЈЕКАТА

Стална конференција градова и општина – Савез градова и општина Србије је објавила позив за подношење предлога пројеката у оквиру Програма „Подршка ЕУ инклузији Рома – Оснаживање локалних заједница за инклузију Рома”, који финансира Европска Унија кроз Програм ИПА 2016...

4. децембар 2018.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИМЕНУ ПАМЕТНИХ И ИНОВАТИВНИХ РЕШЕЊА

Привредна комора Србије је, у оквиру Пројекта SMART FACTORY HUB, који се финансира из Дунавског транснационалног програма ДТП, расписала Јавни позив за примену паметних и иновативних решења.

3. децембар 2018.

СУБВЕНЦИЈЕ ЗА СТОЧНО ГОВЕДАРСТВО ВЕЋЕ ЗА 50 ОДСТО

Београд - „Наредне године ће из државне касе за пољопривреду бити издвојено скоро осам милијарди динара више него ове године”, изјавио је Министар пољопривреде Бранислав Недимовић за РТС и додао да су средства, између осталог, намењена за изградњу складишних капацитета, система за наводњавање и противградну заштиту.

3. децембар 2018.

КОНФЕРЕНЦИЈА FUTURE IS NOW – КОРАК У БУДУЋНОСТ!

ИТ и бизнис конференција Future is Now одржаће се 6. децембра у Београду, у просторијама Opera & Theatre Madlenianum, и окупиће бројне водеће домаће и иностране  стручњаке из различитих области, попут модерних технологија, савременог бизниса, футуризма, иновација итд.

3. децембар 2018.

„АЛУ ПЛАСТ“ ПРЕШЕВО: СУБВЕНЦИЈЕ КООРДИНАЦИОНОГ ТЕЛА ЗА НОВА РАДНА МЕСТА

Бујановац – Од 40 милиона динара субвенција из Координационог тела за привреднике са југа Србије, 17,9 милиона добило је 8 фирми у општини Прешево.

3. децембар 2018.

МИНИСТАРСТВО ПРИВРЕДЕ СУФИНАНСИРА ИЗРАДУ ПРОЈЕКТНО-ТЕХНИЧКЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ЗА ПРОЈЕКАТ „РЕКОНСТРУКЦИЈА ВОДОВОДА У МЕДВЕЂИ“

Медвеђа – Председник општине Медвеђа, др Небојша Арсић потписао је уговор о суфинансирању јединица локалне самоуправе за израду пројектно техничке документације између општине Медвеђа и Министарства привреде.

3. децембар 2018.

У БУЈАНОВЦУ ОБЕЛЕЖЕН СВЕТСКИ ДАН БОРБЕ ПРОТИВ СИДЕ

Бујановац – У Пчињском округу од 1995. године регистровано је 25 ХИВ позитивних особа. Ове године у оквиру акције тестирања на ХИВ поводом обележавања Светског дана борбе против сиде у Бујановцу је новорегистровано двоје ХИВ носиоца. Према речима доктора Бранислава Стојнева из Завода за јавно здравље Врање (ЗЗЈЗ) у округу је до сада од ове опаке болести преминуло 7 особа.

3. децембар 2018.

ВЛАДИКА НИШКИ АРСЕНИЈЕ ПОСЕТИО ПОРОДИЦЕ СА ВИШЕ ДЕЦЕ НА ТЕРИТОРИЈИ МЕДВЕЂЕ

Медвеђа – Његово Преосвештенство Епископ нишки Арсеније у пратњи служитеља другог степена свештенства Владимира Марковића, секретара Верског добротворног старатељства (ВДС) Архиепископије београдско-карловачке, протојереја Далибора Стефановића, архијерејског намесника јабланичког...

3. децембар 2018.

СУБВЕНЦИЈЕ ЗА 16 ПРИВРЕДНИКА ИЗ БУЈАНОВЦА, ПРЕШЕВА И МЕДВЕЂЕ

Бујановац – Предузетницима из Бујановца, Прешева и Медвеђе у петак су у Бујановцу уручени уговори о субвенцијама које додељује Координационо тело за југ Србије.

«Претходна страна