Архива вести
                   

ПРЕДСЕДНИК СПОРТСКОГ САВЕЗА ДАВОР ШТЕФАНЕК У ЛЕВОСОЈУ, ШКОЛЕ ДОБИЛЕ ПОКЛОНЕ

16. мај 2024.

Председник Спортског савеза Србије (ССС) Давор Штефанек посетио је у среду Основну школу “Вук Караџић” у Левосоју код Бујановца. Штефанек је овом приликом поделио спортске реквизите и опрему коју је Спортски савез Србије обезбедио за четири основне и једну средњу школу у бујановачкој општини.

Посету некадашњег олимпијског шампиона, а сада првог човека ССС организовао је Спортски савез општине Бујановац који води Драган Милић.

-Желео бих да се захвалим председнику Давору Штефанеку и његовим сарадницима на данашњој посети и великој подршци који пружају нашем територијалном спортском савезу. Ово је њихова трећа посета у протекле две године нашој општини, а поред саме подршке увек су нам доносили и вредне спортске реквизите и опрему коју смо тада поделили спортским клубовима, а сада смо помогли четири основне и једну средњу школу у Бујановцу – каже генерални секретар бујановачког савеза Драган Милић.

По његовим речима, са челницима Спортског савеза договорене су акције које ће се спроводити у наредном периоду.

-Један од наших основних циљева је да се боримо за бољи положај свих спортских клубова и удружења у Бујановцу, а оваква подршка  државних спортских органа и институција ће нам итекако значити и у будућности – нагласио је Милић.

Штефанек и генерални секретар ССС Горан Маринковић су имали прилике и да погледају нову спортску салу у Основној школи „Вук Караџић“ и, по речима Милића, јако су задовољни оним што су видели.

Поклоне од савеза добиле су:

Основна школа „Бранко Радичевић“ Бујановац

Основна школа „Драгомир Трајковић“ Жбевац

Основна школа „Бора Станковић“ Кленике

Основна школа „Вук Караџић“ Левосоје

Средња стручна школа „Свети Сава“ Бујановац

Извор: bujanovacke.co.rs

 

 

 

 

homescontents