Архива вести
                   

КОНФЕРЕНЦИЈА FUTURE IS NOW – КОРАК У БУДУЋНОСТ!

3. децембар 2018.

ИТ и бизнис конференција Future is Now одржаће се 6. децембра у Београду, у просторијама Opera & Theatre Madlenianum, и окупиће бројне водеће домаће и иностране  стручњаке из различитих области, попут модерних технологија, савременог бизниса, футуризма, иновација итд.

Студенти добијају ексклузивну прилику да се придруже овој конференцији по специјалној цени котизације. Број места је ограничен! Пријавите се у секцији Student pass  на сајту www.futureisnow.rs

Future is NOW је стручна конференција интерактивног карактера и намењена је професионалцима, као и младима који желе да се информишу и науче из прве руке о трендовима који доминирају у ИТ сфери, праву, маркетингу, менаџменту, ХР-у и другим областима.

На конференцији вас очекује 45 говорника из иностранства и земље, који ће говорити у 2 сале, 7 динамичних панел дискусија, 4 струче радионице, 600 учесника и безброј шанси за  networking и развој. 

Говорници ће бити иновативни стручњаци у различитим областима и представници топ менаџмента успешних компанија из земље и света.

Милош Чевизовић, пројектни менаџер конференције, објашњава зашто је ова конференција толико значајна:

„ Конференција Future is Now 2018 представља идеалну прилику да се професионалци из ИТ сфере, маркетинга, менаџмента и ХР-а, упознају са најновијим трендовима, слушају предавања и учествују на радионицама неких од најеминентнијих стручњака, науче о алатима будућности, повежу се и размене идеје са другим стручњацима, као и још много тога. ФИН 2018 је више од стручне конференције, то је најиновативнији догађај у региону – корак у будућност.”  

Осигурајте своје место на ФИН 2018 и резервишите своју карту путем званичног сајта  www.futureisnow.rs, на коме можете пронаћи и све додатне информације о догађају, говорницима и агенди.

Извор: Портал Млади и Координационо тело