Архива вести
                   
22. новембар 2018.

СТИПЕНДИЈЕ ЗА СТУДИЈЕ НА НАЈСТАРИЈЕМ АУСТРИЈСКОМ УНИВЕРЗИТЕТУ

Ерсте Група и Steiermarmarkische Sparkasse   Банка, у сарадњи са Универзитетом у Грацу, су покренули  нови циклус стипендија „Best of South-East“, на који до 5. децембра могу да се пријаве студенти и дипломци права и економије са балканског подручја који желе  да  унапреде  своја  знања  и  стекну  искуство студирања у међукултуралном окружењу.

21. новембар 2018.

КОНАЧНА РАНГ ЛИСТА УЧЕНИКА НАКОН РАЗМАТРАЊА ПРИСТИГЛИХ ПРИГОВОРА НА КОНКУРСУ ЗА ДОДЕЛУ СТИПЕНДИЈА УЧЕНИЦИМА СРЕДЊИХ ШКОЛА ЗА ШКОЛСКУ 2018/2019 ГОДИНУ

Комисија Службе Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа за доделу ђачких стипендија ученицима средњих школа...

21. новембар 2018.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПОДСТИЦАЈЕ НАМЕЊЕНЕ ПРЕРАДИ МЛЕКА, МЕСА, ВИНА, ПИВА И ЈАКИХ АЛКОХОЛНИХ ПИЋА

Mинистарство пољопривреде, шумарства и водопривреде је објавило јавни позив за подстицаје намењене преради млека, меса, вина, пива и јаких алкохолних пића.

21. новембар 2018.

СТАРТ-АП КРЕДИТИ ПО ПРОГРАМУ ПОДСТИЦАЊА РАЗВОЈА ПРЕДУЗЕТНИШТВА КРОЗ ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ЗА ПОЧЕТНИКЕ У ПОСЛОВАЊУ У 2018. ГОДИНИ (РОК: 31. ДЕЦЕМБАР 2018)

Средства су намењена као финансијска подршка, за улагања лицима која желе да покрену сопствени посао, или постојећим предузетницима, микро и малим привредним друштвима, која су регистрована у Агенцији за привредне регистре најраније у години која претходи години подношења захтева.

20. новембар 2018.

CAAS-ОВ НАГРАДНИ КОНКУРС ЗА ГРАЂАНСКО НОВИНАРСТВО

Београд - Ново доба донело нам је нове медијске канале и извршило снажан утицај на разне професије. Дигитализација медија омогућила је незамисливу брзину протока информација, али и допринела ширењу лажних вести и дезинформација.

20. новембар 2018.

ФОНД ЗА ЗАПАДНИ БАЛКАН ПОЗВАО ОЦД ДА СЕ ПРИЈАВЕ ЗА БЕСПОВРАТНА СРЕДСТВА ЗА ПРОЈЕКТЕ ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА

Фонд за Западни Балкан (FWB) је расписао позив за бесповратна средства за финансирање пројеката одрживог развоја, културне сарадње и образовне и научне размене, у циљу промовисања прекограничне и регионалне сарадње, као и подршке интеграцији региона у Европску унију, наводи се позиву објављеном на сајту фонда.

20. новембар 2018.

ВЕЧЕ ПОЕЗИЈЕ И ПРОЗЕ У ДОМУ КУЛТУРЕ

Бујановац – Ученици бујановачке ОШ „Бранко Радичевић“, приредили су својим родитељима и свим љубитељима поезије и прозе у понедељак дивно вече уз стихове и музику.

19. новембар 2018.

ПOЗИВ УДРУЖEЊИМA ГРAЂAНA И ФOНДAЦИJAМA ЗA УЧEШЋE У ПРOГРAМУ УВOЂEЊA COMMUNITY КAРТИЦE У СРБИJИ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - У oквиру Прojeктa зa унaпрeђeњe oквирa зa дaвaњe кojи финaнсирa USAID, a кojи спрoвoди Кoaлициja зa дoбрoчинствo кojу прeдвoди Фoндaциja Aнa и Влaдe Дивaц, a дoдaтнo чинe Tрaг Фoндaциja, Catalyst Balkans, СMAРT Кoлeктив, Српски Филaнтрoпски Фoрум...

19. новембар 2018.

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ИЗ ИПАРД ФОНДОВА

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Управа за аграрна плаћања расписала је трећи јавни позив за доделу средстава у оквиру ИПАРД фондова.

19. новембар 2018.

ДЕЦА У АКЦИЈИ: ВОЋЕ УМЕСТО ЦИГАРЕТА

Бујановац  – Ученици првог и другог разреда који користе продужени боравак у ОШ „Бранко Радичевић“, заједно са својим учитељицама Виолетом Станковић и Сузаном Стошић, осмислили су оригиналну акцију коју су у петак спровели у бујановачком дому здравља.

«Претходна страна   Следећа страна»