Архива вести
                   
19. новембар 2018.

ФИЛМ О БУЈАНОВЦУ НАЈБОЉИ НА ИЗЛОЖБИ У ЛЕСКОВЦУ

Бујановац – Оно што су у Туристичкој организацији Бујановац потајно очекивали, то се и остварило на 11. Изложби сувенира и туристичких публикација која се одржавa у Лесковцу. Освојена прва награда за фим о туристичким потенцијалима Бујановца у оквиру серијала Лепша страна Србије.

19. новембар 2018.

ВУЧИЋ ОДЛИКОВАО ГЕНЕРАЛА СТОПУ

Бујановац – Командант Четврте бригаде Копнене војске, која делује на југу Србије, бригадни генерал Слободан Стопа указом председника Србије одликован је медаљом за ревносну службу и изузетне заслуге.

19. новембар 2018.

ОД 250 ДО 400 ХИЉАДА ЗА МЛАДЕ ПРИВРЕДНИКЕ ИЗ ВЛАСОТИНЦА, ЛЕСКОВЦА, ЛЕБАНА И МЕДВЕЂЕ

Медвеђа – Двадесеторо младих људи старости од 18 до 35 година са подручја власотиначке општине, потписало је уговоре о добијању бесповратних средстава за започињање или унапређење сопственог посла, у оквиру пројекта „Радимо за бољу будућност деце“.

16. новембар 2018.

ПРАКСОМ ДО ПОСЛА У МУЛТИНАЦИОНАЛНОЈ КОМПАНИЈИ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Компанија „Филип Морис“ другу годину заредом расписује конкурс за програм плаћене праксе „ИнКомпас“, намењен талентованим студентима, који желе да се упознају са начином и принципима рада у овој мултинационалној компанији.

16. новембар 2018.

ХОЋУ-НЕЋУ БАШ ТАЈ ФАКУЛТЕТ!

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Удружење младих ентузијаста ће од 1. до 3. фебруара 2019. године одржати конференцију за ученике средњих школа из Србије. Професори ће кроз предавања помоћи ученицима да лакше изаберу факултет који ће студирати, или их приближити жељеном.

14. новембар 2018.

МЕДВЕЂА: ПРОЈЕКАТ „ЗА БОЉУ БУДУЋНОСТ ДЕЦЕ”

Медвеђа – Председник општине Медвеђа др Небојша Арсић истиче да општина улаже максималне напоре да заустави миграцију младих ка већим градским центрима и позива их да се активно укључе у израду општинског буџета за наредну годину и покретање сопственог бизниса у овој неразвијеној, вишенационалној општини на југу Србије.

14. новембар 2018.

ТРИ „ОСКАРА КВАЛИТЕТА“ ЗА МЕДВЕЂУ

Медвеђа – На свечаности у Привредној комори Србије у оквиру 27. Форума квалитета и пословне изврсности 2018. године, општина Медвеђа добила је три „Оскара квалитета“, признања која додељује Фондација за културу квалитета и пословну изврсност – FQCE.

14. новембар 2018.

СТРУЧНА ОБУКА МИГРАНАТА НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Бујановац – Како би лакше пронашли посао, Народни универзитет у Врању започео је обуку за 8 миграната из Прихватног центра у Врању за занимање неговатеља и за рад на рачунару, а од понедељка ће за још њих осморо почети и обука за фризере. Такође, у Прихватном центру у Бујановцу је почела обука мигранткиња за кројење, шивење и ручну израду накита.

14. новембар 2018.

ВЕЖБА ЧЕТВРТЕ БРИГАДЕ И ЦЕНТРА ЗА ОБУКУ ЈЕДИНИЦА ЗА МУЛТИНАЦИОНАЛНЕ ОПЕРАЦИЈЕ НА ПОЛИГОНУ „БОРОВАЦ“

Бујановц – На војном комплексу “Боровац” код Бујановца одржана је вежба коју су извели припадници Четврте бригаде копнене војске и Центра за обуку јединица за мултинационалне операције.

13. новембар 2018.

МИЛИОН ЕВРА ОД НОРВЕШКЕ ЗА РАЗВОЈ ЛОКАЛНЕ ИНФРАСТРУКТУРЕ И ЗАПОШЉАВАЊЕ

Београд - Министар државне управе и локалне самоуправе Бранко Ружић и амбасадор Краљевине Норвешке Арне Санес Бјорнстад означили су почетак јавних позива за финансирање пројеката за развој локалне инфраструктуре и за спровођење стручних обука у складу са локалним акционим плановима за запошљавање.

«Претходна страна   Следећа страна»