Архива вести
                   
28. новембар 2018.

СТИПЕНДИЈЕ И СУБВЕНИЦИЈЕ ЗА 300 УЧЕНИКА И 16 ПРИВРЕДНИКА

Београд – Стипендије Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа за школску 2018/2019. годину додељене су ученицима у овим локалним самоуправама, на основу конкурса које је расписало Координационо тело. У Бујановцу стипендије је добило 120, у Прешеву 117, а у Медвеђи 63 ђака.

27. новембар 2018.

РАГМИ МУСТАФА ИЗ ПДД ПРЕДСЕДНИК НАЦИОНАЛНОГ САВЕТА АЛБАНАЦА

Бујановац – Рагми Мустафа, функционер Партије за демократско деловање (ПДД), изабран за новог председника Националног савета Албанаца (НСА).

27. новембар 2018.

ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА: МИГРАНТИ И ОДБОЈКАШИ ИЗ БУЈАНОВЦА НА ПРИЈАТЕЉСКОМ ТУРНИРУ

Бујановац – У Спортској дворани у Бујановцу одигран је пријатељски турнир у одбојци између одбојкаша и одбојкашица клуба БСК и миграната и мигранткиња смештених у прихватном центру у том месту.

26. новембар 2018.

ПРИВРЕДНИЦИ ИЗ БУЈАНОВЦА НА САЈМУ У ТИРАНИ

Бујановац – Председник општине Бујановац Шаип Камбери учествовао је са делегацијом привредника из бујановачке општине на Међународном пословном сајму у Тирани.

26. новембар 2018.

ПУШТЕНЕ У САОБРАЋАЈ ДВЕ ДЕОНИЦЕ НА КОРИДОРУ 10

Бујановац – Деонице аутопута на Коридору 10, Доњи Нерадовац „Српска кућа“ и „Српска кућа – Левосоје“, пуштене су у саобраћај, саопштили су Путеви Србије.

26. новембар 2018.

ПЕТ ШКОЛА У МЕДВЕЂИ ДОБИЈА ИНТЕРАКТИВНЕ ТАБЛЕ

Медвеђа – Ученици свих пет школа на територији општине Медвеђа добиће ускоро интерактивне, паметне табле, како би се модернизовао образовни систем, а иницијатор куповине ових електронских табли је председник општине Небјша Арић.

26. новембар 2018.

УРЕЂУЈЕ СЕ ПРОСТОР КОД ВИДИКОВЦА

Медвеђа – Председник општине Медвеђа, Небојша Арсић, обишао је терен на месту званом Видиковац, где су у току радови на уређењу простора око споменика палим борцима Горње Јабланице, јунацима у Великом рату и Топличком устанку.

23. новембар 2018.

КРЕДИТИ ЗА ТРАЈНА ОБРТНА СРЕДСТВА ФОНДА ЗА РАЗВОЈ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ (РОК: 31.12.2018)

Трајна обртна средства су средства потребна за финансирање текућих обавеза које настају у редовним пословним активностима крајњег корисника кредита, а односе се на набавку сировина и материјала, залиха, као и остале производне трошкове, потраживања од купаца, обавеза према добављачима.

23. новембар 2018.

КОНКУРС „СНАЖНИЈЕ ЗАЈЕДНО“(РОК: 15.12.2018)

Tрaг фoндaциja, у пaртнeрству сa Oaк фoндaциjoм, скoрo чeтири гoдинe пoдржaвa жeнскe oргaнизaциje и жeнски пoкрeт у рeгиoну зaпaднoг Бaлкaнa, у бoрби прoтив нaсиљa прeмa жeнaмa.Сада су oдлучили су дa рaспишу кoнкурс у кoмe би бaш њимa дaли глaс дa oдлучуjу кoje инициjaтивe трeбa дa буду пoдржaнe.

22. новембар 2018.

КОНКУРС ЗА ПОХАЂАЊЕ ТРЕНИНГА ЗА ПОДРШКУ И ПОМОЋ МЛАДИМА ПРИЛИКОМ ЗАПОШЉАВАЊА (РОК: 9.1.2019)

Центар за пословне тренинге позива младе са се пријаве на конкурс, преузму иницијативу и креирају своју будућност! У оквиру пројекта „Предиктивно запошљавање младих“, који финансира Министарство омладине и спорта...

«Претходна страна   Следећа страна»