Архива вести
                   
25. jануар 2018.

СРПСКА КУЋА – ЛЕВОСОЈЕ КАСНИ ЗБОГ ЈУЖНЕ МОРАВЕ

Бујановац, Врање – Потпредседница Владе Републике Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић најавила је током јучерашње посете Пчињском округу да би деоница путног Коридора 10...

25. jануар 2018.

МИНИСТАРСТВО КУЛТУРЕ И ИНФОРМИСАЊА: КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ИЛИ СУФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА ИЗ ОБЛАСТИ САВРЕМЕНОГ СТВАРАЛАШТВА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ У 2018. ГОДИНИ

Конкурс се расписује ради пружања финансијске подршке културним програмима и пројектима у области савременог стваралаштва, а који доприносе остваривању општег интереса у области културе...

24. jануар 2018.

БУЈАНОВАЧКИ ВРТИЋ ДОБИО НОВУ ИГРАОНИЦУ

Бујановац – Предшколска установа „Наша радост” у Бујановцу добила је нову играоницу. Поклон је стигао од Фондације „Дечија села Србија” са којом је потписан уговор о донацији чија је вредност 120.000 динара.

24. jануар 2018.

СПРЕЧЕНА КРАЂА КОЛОСЕЧНОГ ПРИБОРА У ПРЕШЕВУ

Прешево - У железничкој станици Прешево је спречена крађа колосечног прибора, а приведене су две особе, саопштила је „Инфраструктура железнице Србије".

23. jануар 2018.

МИТРОВИЋ: У БУЈАНОВАЧКОМ ПОГОНУ „ЈУМКА“ ПОСАО ЗА 60 РАДНИКА

Бујановац- Народни посланик Ненад Митровић рекао је како очекује да до 1. фебруара буде завршена адаптација зграде бившег „Југпромета“ у Бујановцу у коме врањски „Јумко“ планира отварање погона конфекције.

23. jануар 2018.

ЦРВЕНИ КРСТ: ПРИКУПЉЕНО 25 ЈЕДИНИЦА КРВИ

Бујановац  – У првој овогодишњој акцији добровољног давања крви, коју је у понедељак, у сарадњи са нишким Заводом за трансфузију, организовао Црвени крст Бујановац, прикупљено је 25 јединица крви.

23. jануар 2018.

КОНКУРС ЗА ПРОЈЕКТЕ УДРУЖЕЊА РАДИ УНАПРЕЂЕЊА И ЗАШТИТЕ ЉУДСКИХ ПРАВА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ У ОКВИРУ ПРОГРАМА „СПРОВОЂЕЊЕ АНТИДИСКРИМИНАЦИОНИХ ПОЛИТИКА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ ЗА 2018. ГОДИНУ“

Канцеларија за људска и мањинска права расписује Конкурс за пројекте удружења ради унапређења и заштите људских права у Републици Србији у оквиру програма „Спровођење антидискриминационих политика у Републици Србији за 2018. годину“.

22. jануар 2018.

ЗА УРЕЂЕЊЕ ПУТЕВА У МЕДВЕЂИ 52 МИЛИОНА ДИНАРА

Медвеђа - Општина Медвеђа ће за путну инфраструктуру ове године добити 52 милиона динара из републичке касе, казао је директор „Путева Србије” Зоран Дробњак на недавном састанку председника општина Јабланичког округа са потпредседницим Владе Републике Србије Зораном Михајловић.

22. jануар 2018.

ПРЕШЕВО: ОБУСТАВА САОБРАЋАЈА ЗБОГ ПАДА СИСТЕМА

Прешево - На граничном прелазу Прешево, на улазу и излазу из Србије, дошло је до обуставе саобраћаја за теретна моторна возила због пада царинског система, саопштио је АМСС.

22. jануар 2018.

ПОЉОПРИВРЕДНИЦИ ЋЕ ПРВЕ СУБВЕНЦИЈЕ ДОБИТИ ПОЧЕТКОМ МАРТА

Прешево, Бујановац, Медвеђа – „Пољопривредници ће прве субвенције добити већ почетком марта,“ најавио је Бранислав Недимовић, министар пољопривреде. 

«Претходна страна   Следећа страна»