Архива вести
                   
27. јули 2017.

МИХАЈЛОВИЋ: ШТО ПРЕ УВЕСТИ НАЦИОНАЛНИ СОС ТЕЛЕФОН

Бујановац - Потпредседница владе и председница Координационог тела за родну равноправност Зорана Михајловић  изјавила је  да би,  у циљу спречавања насиља над женама, што пре требало увести национални СОС телефон и паник тастере у центрима за социјални рад.

26. јули 2017.

ОКО 300 ПОЗИВА НА СОС ТЕЛЕФОН У ВРАЊУ ЗА ГОДИНУ И ПО ДАНА

Врање - У примењивању новог Закона о спречавању насиља у породици, критичан је тренутак када се након удаљавања насилника из куће или стана, он врати у исти простор.

26. јули 2017.

У ТОКУ ЈЕ ПРИЈАВЉИВАЊЕ ЗА ТАКМИЧЕЊЕ У НАЈБОЉЕ ПРЕЗЕНТОВАНОЈ ХРАНИ НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Медвеђа - У оквиру манифестације „Бојничко лето 2017“ биће организовано такмичење у најбоље презентованој храни карактеристичној за југ Србије под називом „Заборављени специјалитети јужњачке кухиње“.

25. јули 2017.

„БИОМЕГА" ОСВАЈА ТРЖИШТЕ МАКЕДОНИЈЕ

Бујановац - Металска индустрија АД Мегал из Бујановца најавила је почетак производње котла на пелет „Биомега" који ће имати енергетску ефикасност од 90 процената и моћи ће да загрева простор до 350 квадратних метара.

25. јули 2017.

УСКОРО УНИЈА ЛОКАЛНОГ БИЗНИСА У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - У сарадњи са председником општине Бујановац и уз ангажовање његовог кабинета, формираће се Унија локалног бизниса на нивоу општине, пише портал „Лугина прес“.

25. јули 2017.

ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРЕДЛОГА ПРОЈЕКАТА У ОКВИРУ ПРОГРАМА ПОДРШКЕ ЦИВИЛНОМ ДРУШТВУ И МЕДИЈИМА У ОБЛАСТИ ЕВРОПСКИХ ИНТЕГРАЦИЈА

Београд - Београдска отворена школа (БОШ) расписује нови Позив за подношење предлога пројеката у оквиру Програма подршке цивилном друштву и медијима у области европских интеграција.

24. јули 2017.

КОШАРКАШКИ КАМП ЗА ДЕВОЈЧИЦЕ И ДЕЧАКЕ ИЗ КК „ПЛЕЈ 017“

Бујановац - Кошаркашки клуб „Плеј 017“ из Бујановца и КК „Пантери“ из Врања  први пут ове године организују камп од 24.  до 31. јула у хотелу „Бањица” у Соко Бањи.

24. јули 2017.

РУСИЈА ОРГАНИЗОВАЛА, БИКОВИЋ ПОДРЖАО - СТИЖЕ ПОМОЋ ЈУГУ СРБИЈЕ

Медвеђа - Руска хуманитарна мисија је у Русији организовала сакупљање средстава за куповину и опремање санитетског возила намењеног Дому здравља у Медвеђи. Акцију је подржала млада звезда српског и руског филма, глумац Милош Биковић.

24. јули 2017.

ЧЕТРДЕСЕТ ТРИ МИЛИОНА ДИНАРА ЗА РАДОВЕ У ДОМУ ЗДРАВЉА У МЕДВЕЂИ

Медвеђа - Канцеларија за јавно улагање Владе Републике Србије је одобрила пројекат реконструкције Дома здравља у Медвеђи, рекао је директор ове установе др Драган Анђековић.

21. јули 2017.

БУЈАНОВАЦ И МЕДВЕЂА МЕЂУ ДЕСЕТ НАЈПРИВЛАЧНИЈИХ ОПШТИНА ЗА ИНВЕСТИТOРЕ

Бујановац, Медвеђа – На основу 1.160 података о ресурсима и потенцијалима локалних самоуправа, општина Бујановац заузима пето, а општина Медвеђа шесто место у области конкурентности за потенцијалне инвеститоре, међу 34 локалне самоуправе на простору јужне и југозападне Србије у којима програм Европски Прогрес имплементира пројекте.

«Претходна страна   Следећа страна»