Архива вести
                   
21. јули 2017.

ОНЛАЈН ТРЕНИНГ СЕРИЈА „КАКО САРАЂИВАТИ СА USAID-ОМ“

Онлајн тренинзи USAID-а сачињени су да одговоре на нека од најчешће постављених питања организација које су заинтересоване за грађење партнерства са USAID-ом. У оквиру тренинга можете добити све смернице директно од особља USAID-а.

20. јули 2017.

ОПШТИНА БУЈАНОВАЦ РАСПИСАЛА ЛИЦИТАЦИЈУ ЗА ЗАКУП ПОЉОПРИВРЕДНОГ ЗЕМЉИШТА

Бујановац – Општина Бујановац је расписала јавну лицитацију за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у 64 катастарске општине, укупне површине од преко 1.310 хектара.

20. јули 2017.

ИЗВЕСТИОЦИ КОМИТЕТА ЗА МОНИТОРИНГ НА САСТАНКУ У КООРДИНАЦИОНОМ ТЕЛУ

Известиоци Комитета за мониторинг парламентарне скупштине Савета Европе састали су се са представницима Координационог тела и упознали са ситуацијом у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа.

20. јули 2017.

ОКРУГЛИ СТО О КУЛТУРНИМ ПОТРЕБАМА МЛАДИХ У ПРЕШЕВУ

Прешево - У оквиру пројекта „Културне потребе младих у Прешеву, Бујановцу и Медвеђи - Како до дијалога”, који  финансирају Европска унија, Влада Швајцарске и Влада Републике Србије преко програма Европски Прогрес, Центар за демократију и развој југа Србије је у малој сали општине Прешево организовао

19. јули 2017.

ПРОЈЕКАТ РАЗВОЈНЕ АГЕНЦИЈЕ СРБИЈЕ, КОЈИ СЕ ИМПЛЕМЕНТИРА И У ПРЕШЕВУ, БУЈАНОВЦУ И МЕДВЕЂИ, У КОНКУРЕНЦИЈИ ЗА ЕВРОПСКУ НАГРАДУ

Београд - Пројекат подршке развоју приватног сектора (ПСД), којим је Развојна агенција Србије (РАС) аплицирала на такмичење за најбољу идеју у области промоције предузетништва ЕЕПА 2017, национални је победник и представник Србије у оквиру тог европског такмичења.

19. јули 2017.

ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ: АКТИВИРАТИ ЈОШ ПРОТИВГРАДНИХ СТАНИЦА

Бујановац - Са четири противградне станице, колико их је тренутно у функцији на подручју бујановачке општине, до сада је у овој сезони испаљено укупно десет ракета. Овај број се, према подацима Штаба за ванредне ситуације општине Бујановац, односи на период до 26. јуна 2017. године.

18. јули 2017.

ОКРУГЛИ СТО О „КУЛТУРНИМ ПОТРЕБАМА МЛАДИХ У ПРЕШЕВУ, БУЈАНОВЦУ И МЕДВЕЂИ – КАКО ДО ДИЈАЛОГА“

Бујановац - У бујановачком дому културе „Вук Караџић”  јуче је одржан округли сто на коме су презентовани резултати анкете у којој је учествовало 105 младих између 18 и 28 година.

18. јули 2017.

У ПРЕШЕВУ ОТВОРЕНА ПРВА НАРОДНА КУХИЊА, ОБРОКЕ ДОБИЈА 400 КОРИСНИКА

Прешево - Донацијом немачке невладине организације „Хелп", у Прешеву је отворена прва народна кухиња која дневно припрема по 400 куваних оброка за социјално угрожена и старија лица са територије те општине.

18. јули 2017.

ПРЕДСТАВНИК ПРОГРАМА ЕВРОПСКИ ПРОГРЕС У МЕДВЕЂИ

Медвеђа - Председник општине Медвеђа. Небојша Арсић, је у свом кабинету одржао састанак са представником Европског Прогреса, Бојаном Марчићем, уз присуство колега из Канцеларије за локални економски развој.

17. јули 2017.

„УМЕТНОШЋУ ДО ЗАЈЕДНИЦЕ” ЗА ВРАЊАНЦЕ И БУЈАНОВЧАНЕ

Врање, Бујановац -  У оквиру пројекта „Уметношћу до заједништва” , који спроводи НВО Центар за Активизам из Врања,  уз подршку Европске омладинске фондације Савета Европе ,  у Врању је одржана  обука за учешће у драмским радионицама.

«Претходна страна   Следећа страна»