Архива вести
                   
24. мај 2017.

ОДЕЉЕЊЕ ЕКОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА ИСПУЊАВА ОЧЕКИВАЊА МЛАДИХ У МУЛТИЕТНИЧКОЈ СРЕДИНИ

Бујановац - Делегација са представницима Координационог тела, Министарства спољних послова Аустрије, Мисије ОЕБС у Србији и општине Бујановац посетила је одељење суботичког Економског факултета у Бујановцу.

23. мај 2017.

У БУЈАНОВЦУ ФОРМИРАЈУ ПЕШАЧКУ ЗОНУ

Бујановац - Канцеларија за локални економски развој општине Бујановац  потписала је  уговор  за реализацију пројекта „ Реконструкција  дела саобраћајнице Карађорђа Петровића у Бујановцу у функцији формирања  пешачке зоне унапређеног пословања“.

22. мај 2017.

УСАГЛАШЕНЕ ЦЕНЕ СА ПРИВАТНИМ СТАНОДАВЦИМА У СИЈАРИНСКОЈ БАЊИ

Медвеђа  - На састанку станодаваца Специјалне болнице “Гејзер“ и Туристичке организације Медвеђа, одржаном  у Сијаринској Бањи, договорено је да провизија буде једнака и код једних и код других, а то је 5 посто на нормиране трошкове.

19. мај 2017.

ЈУБИЛЕЈ ЕКОНОМСКОГ ФАКУЛТЕТА У СУБОТИЦИ

Суботица - Економски факутет у Суботици обележио је 57 година успешног рада. Уприличена је свечаност са бројним званицама из земље и иностранства, а организован је и научни скуп посвећен стратегијском менаџменту.

19. мај 2017.

ДАН ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА - 19.05.2017.

Медвеђа – Поводом дана општине Медвеђа, Председник Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа Зоран Станковић свечано је отворио фонтану на градском тргу. Изградњу овог објекта финансирало је Координационо тело средствима у износу од 7 200 000 динара.

18. мај 2017.

РТВ БУЈАНОВАЦ ДОБИЛА НОВОГ ВЕЋИНСКОГ ВЛАСНИКА

Бујановац - Већински власник Радио-телевизије Врање, Зоран Величковић добио је РТВ Бујановац за један динар од једног деоничара, али како је казао са свим дуговима које та медијска кућа има.

18. мај 2017.

УРУЧЕНА ДОНАЦИЈА ВЛАДЕ ЈАПАНА ДОМУ ЗДРАВЉА У ПРЕШЕВУ

Прешево - Државни секретар у Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Ненад Иванишевић присуствовао је церемонији примопредаје донације Владе Јапана за пројекат опремања Дома здравља Прешево амбулантним возилом. Иванишевић се у име Владе Србије захвалио Влади Јапана на донацијама нашој земљи и на хуманости коју показује према људима који су дошли са Блиског истока.

16. мај 2017.

УЧЕНИЦИ ИЗ КЛЕНИКА НА СМОТРИ „ШТА ЗНАШ О САОБРАЋАЈУ“

Бујановац – Милица Цветановић, ученица 7. разреда и Стефан Тодоровић, ученик 6. разреда Основне школе „Бора Станковић“ у Кленику, општина Бујановац, пласирали су се на републичко школско такмичење „Шта знаш о саобраћају“ 26. и 27. маја у Београду.

16. мај 2017.

ПРВИ ГЛАС МЕДВЕЂЕ НЕМАЊА ГРУЈИЋ ИЗ ЛЕСКОВЦА

Медвеђа - На такмичењу певача аматера “ Први глас Медвеђе ” победу је однео Немања Грујић из Лесковца. Учествовало је 11 такмичара из Медвеђе, Лебана и Лесковца у пратњи “Градског оркестра”. Такмичари су изводили по једну музичку нумеру са а другу без музичке пратње.

16. мај 2017.

КАМБЕРИ И СИНАНИ У ДАНСКОЈ

Бујановац –  Прешево -  Председник општине Бујановац Шаип Кембери и председница општине Прешево, Ардита Синани, у четвородневној су посети Данској. Они ће  до 19. маја учествовати у раду годишње  скупштине Међународне асоцијације градова и општина “Јаки градови“, која ће бити одржана у данском граду Архусу.

«Претходна страна   Следећа страна»