Архива вести
                   
25. април 2017.

СРПСКА И АМЕРИЧКА ВОЈСКА НА ЗАЈЕДНИЧКОЈ ОБУЦИ

Бујановац - Припадници инжињеријских снага Војске Србије за мултинационалне операције и инжињерци Европске команде војске  успешно  су реализовали заједничку обуку на полигону „Боровац” и стрелишту „Вртогош“, чији је циљ оспособљеност наших војника на оруђима које ће добити као донацију.

25. април 2017.

СУБВЕНЦИЈЕ ЗА ПОДИЗАЊЕ ВИШЕГОДИШЊИХ ЗАСАДА ВОЋА, ВИНОВЕ ЛОЗЕ И ХМЕЉА МИНИСТАРСТВА ПОЉОПРИВРЕДЕ

Београд - Подстицаји за подизање производних засада обухватају подршку програмима, који се односе на...

24. април 2017.

ОПШТИНА БУЈАНОВАЦ РАСПИСАЛА КОНКУРС ЗА ПРОЈЕКТНО СУФИНАНСИРАЊЕ МЕДИЈА

Бујановац – Одељење за друштвене делатности општине Бујановац расписало је конкурс за суфинансирање пројеката у области јавног информисања на територији бујановачке општине за 2017. годину.

24. април 2017.

ОБЕЛЕЖЕН СВЕТСКИ ДАН КЊИГЕ У БУЈАНОВАЧКОЈ БИБЛИОТЕЦИ “14.НОВЕМБАР”

Бујановац – Поводом 23. априла, Светског дана књиге и ауторских права, бујановачка библиотека „14.новембар“ јуче је угостила ученике и наставнике бујановачких основних и средњих школа „Бранко Радичевић“, „Сезаи Сурои“, „Свети Сава“ и „Наим Фрашери“.

24. април 2017.

БУЈАНОВЦУ НАГРАДА ЗАШТИТНИКА ГРАЂАНА

Бујановац - Шеф Канцеларије за локални економски развој општине Бујановац  Енис Салиху примио је  признање за  допринос развоју свих облика приступачности на својој територији у 2016. години, коју је доделила канцеларија Заштитника грађана.

24. април 2017.

СКГО: ОДРЖАН ЧЕТВРТИ САСТАНАК МРЕЖЕ ЗА РОМСКА ПИТАЊА

Бујановац, Прешево, Медвеђа - Стална конференција градова и општина одржала је четврти састанак Мреже за ромска питања СКГО, у оквиру које се дискутовано о теми „Здравствене медијаторке – подршка локалним самоуправама“. Састанку је присуствовао председник општине Медвеђа Небојша Арсић.

21. април 2017.

МИНИСТАР ВУЛИН ДАНАС У ЦРВЕНОМ КРСТУ У БУЈАНОВЦУ

Бујановац - Министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Александар Вулин, обићи ће данас просторије Црвеног крста Бујановац, где се обавља припрема и подела оброка за 1.200 корисника народне кухиње.

21. април 2017.

ОБУКА ЗА ПОКРЕТАЊЕ БИЗНИСА У ДОМУ КУЛТУРЕ „ВУК КАРАЏИЋ“У БУЈАНОВЦУ

Бујановац, Прешево – У бујановачком Дому културе „Вук Караџић“ јуче је почело извођење дводневне обуке из области предузетништва, маркетинга и пословног управљања.

21. април 2017.

ЗА МЕДВЕЂУ И ЈОШ 12 ОПШТИНА У СРБИЈИ УКУПНО 80 МИЛИОНА ДИНАРА ЗА ЕНЕРГЕТСКУ ЕФИКАСНОСТ

Београд, Медвеђа - Министар рударства и енергетике у Влади Републике Србије Александар Антић и представници 13 јединица локалне самоуправе потписали су у просторијама Програма Уједњених нација за развој (УНДП)  уговоре о додели бесповратних средстава у укупном износу већем од 80 милиона динара...

20. април 2017.

ЈЕДНОКРАТНА ПОМОЋ ИЗ БУЏЕТА ОПШТИНЕ БУЈАНОВАЦ ЗА 832 СТУДЕНАТА

Бујановац - Одељење за друштвене делатности општине Бујановац објавило је на сајту општине списак  студената који су добили једнократну финансијску помоћ за школску 2016/2017 годину.

«Претходна страна   Следећа страна»