Архива вести
                   
22. фебруар 2017.

ЦЕСИД: СТАНОВНИЦИ МЕДВЕЂЕ МАЊЕ УЧЕСТВУЈУ У ДОНОШЕЊУ ОДЛУКА У ОДНОСУ НА ДРУГЕ ОПШТИНЕ

Медвеђа - Истраживање које је спровео ЦЕСИД, уз подршку Европске Уније, показује да је ниво грађанске партиципације у општинама Прешево, Бујановац и Медвеђа знатно нижи у односу на просек у Републици Србији.

22. фебруар 2017.

АНА БРНАБИЋ:”НЕКИМ ЛОКАЛНИМ САМОУПРАВАМА БИЋЕ ДОЗВОЉЕНО ДА ЗАПОШЉАВАЈУ НОВЕ ЉУДЕ”

Београд - Министарка државне управе и локалне самоуправе Ана Брнабић оценила је да тренутно нема вишка запослених у државној управи и да ће неким локалним самоуправама бити дозвољено да запошљавају нове људе.

22. фебруар 2017.

НОВИНЕ У ЗАКОНУ О ФИНАНСИЈСКОЈ ПОДРШЦИ ПОРОДИЦАМА СА ДЕЦОМ

Београд - Закон о финансијској подршци породицама са децом доноси значајне новине, а најзначајнија је она која се односи на увећање износа од 50 одсто за децу са инвалидитетом.

22. фебруар 2017.

ЗА ПОЧЕТНИКЕ У ПОСЛОВАЊУ 500 МИЛИОНА ДИНАРА

Београд - У циљу пружања подршке оснивању и опстанку нових предузећа, Министарство привреде упутило је јавни позив незапосленим лицима, почетницима у пословању, али и привредницима који су у почетној фази развоја за доделу бесповртаних средстава за набавку опреме...

21. фебруар 2017.

САОПШТЕЊЕ ЗА МЕДИЈЕ - 21.02.2017.

Координационо тело Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа саопштава да је неистинита информација да ће Одељење Економског факултета из Суботице у Бујановцу бити затворено због недостатка средстава.

21. фебруар 2017.

УСПЕШАН НАСТУП БУЈАНОВАЧКЕ ОШ „Б.РАДИЧЕВИЋ” НА КОНЦЕРТУ „ОРКЕСТРИ И ХОРОВИ НАДЕ”

Бујановац – У бујановачкој основној школи „Бранко Радичевић“  одушевљени су својим првим наступом на концерту „Оркестри и хорови наде”, који је прексиноћ одржан у Дому војске у Врању.

21. фебруар 2017.

БУЈАНОВАЧКА БАЊА НА САЈМУ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

Бујановац – Специјална болница за рехабилитацију Бујановачка Бања биће једна од  1.100 излагача, која ће од 23. до 26.  фебруара представити своју понуду на  39. Међународном сајму туризма у Београду.

21. фебруар 2017.

ПОТЕНЦИЈАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ ИЗ ИТАЛИЈЕ У МЕДВЕЂИ

Медвеђа - Небојша Арсић, председник општине Медвеђа, примио је у свом кабинету делегацију из Италије, чији чланови су били заинтересовани за улагање и отварање текстилне производње, односно производног погона за производњу чарапа у општини Медвеђа.

21. фебруар 2017.

ВОЛОНТЕРСКИ ИЗАЗОВ: ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ВОЛОНТЕРСКЕ АКЦИЈЕ (РОК: 15.10.2017)

Волонтерски изазов је такмичење волонтерских акција реализованих од стране свих људи добре воље који желе да направе позитивну промену у свом окружењу. Мисија Изазова је да инспирише и подстакне људе са територије Балкана да креирају друштвене промене кроз процес грађанског ангажмана и доживотног учешцћа у волонтерским програмима.

20. фебруар 2017.

У БУЈАНОВЦУ ОДРЖАН САЈАМ ПЧЕЛАРСТВА

Бујановац – У Бујановцу је одржан други међународни семинар пчеларства под називом,„Пчела не познаје границе“, на којем је присуствовало око 350 пчелара из Пчињског округа, са севера Македоније и Косовског Поморавља.

«Претходна страна   Следећа страна»