Архива вести
                   
26. jануар 2017.

ПОМОЋ ВЛАДЕ ЈАПАНА ОПШТИНИ БУЈАНОВАЦ

Бујановац – У циљу подршке унапређењу здравствене заштите и заштите животне средине у локалним заједницама у Србији које су погођене избегличком и мигрантском кризом, Влада Јапана обезбедила је општини Бујановац 109.050 евра за набавку амбулантног возила и камиона цистерне за воду.

26. jануар 2017.

ОПШТИНА БУЈАНОВАЦ ОБЕЗБЕДИЛА НОВ КАМИОН ЗА СМЕЋЕ

Бујановац – Општина Бујановац купила је за потребе „Комуналца” нов камион за одношење смеће, саопштила је Општинска управа.

26. jануар 2017.

НА СЕДНИЦИ ОПШТИНСКОГ ВЕЋА О ЗАПОШЉАВАЊУ

Бујановац – Чланови Општинског већа ће на другој овогодишњој седници разговарати о програму мера активне политике запошљавања у општини Бујановац.

26. jануар 2017.

У МЕДВЕЂИ СЕ ОДРЖАВА ТРИБИНА ПОД НАЗИВОМ „РАЗВОЈ ОМЛАДИНСКОГ ПРЕДУЗЕТНИШТВА У РУРАЛНИМ СРЕДИНАМА“

Медвеђа – Данас ће у 12 часова у сали СО Медвеђа бити одржана трибина на којој ће бити представљен пројекат „Развој омладинског предузетништва у руралним срединама“,  који финансира Министарство омладине и спорта а спроводи удружење „Покрет младих снага“ Лебане, у сарадњи са Канцеларијама за младе општинa Лебане, Бојник и Медвеђа.

25. jануар 2017.

УКИНУТА ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА У МЕДВЕЂИ

Медвеђа - Председник општине Медвеђа Небојша Арсић донео је одлуку о укидању ванредне ситуације у тој општини. У одлуци се наводи да се ванредна ситуација укида „због перстанка опасности” које је било уведено због високих снежних наноса и претњи по становништво, материјална добра и животну средину.

25. jануар 2017.

ШКОЛА „СВЕТИ САВА”: СВЕ СПРЕМНО ЗА ИМЕНДАН

Бујановац – У бујановачкој средњој стручној школи „Свети Сава” све је спремно за прославу имендана 27. јануара, на Савиндан, који се у целој земљи обележава као школска слава.

25. jануар 2017.

ЕПС ПОЗИВА ГРАЂАНЕ ДА ПОДНЕСУ РЕКЛАМАЦИЈЕ НА РАЧУН

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Електропривреда Србије саопштила је да грађани који сумњају у исправност децембарских рачуна за електричну енергију, могу да поднесу рекламације по регуларној процедури на шалтерима ЈП ЕПС у електродистрибуцијама, на адреси која се налази на сваком рачуну.

25. jануар 2017.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВУ ПРОЈЕКТА ЗА ПРОГРАМ ПОДРШКЕ РАЗВОЈУ ПОСЛОВНЕ СТРУКТУРЕ ЗА 2017 ГОДИНУ

Београд - Подносилац пријаве пројекта је јединица локалне самоуправе на чијој територији је планирана реализација одређеног пројекта. Подносилац пријаве може поднети једну пријаву пројекта. За реализацију Програма подршке развоју пословне инфраструктуре за 2017. годину  предвиђена су средства у висини од 365.824.000,00 динара.

24. jануар 2017.

У ПРЕШЕВУ 900 ИЗБЕГЛИЦА, ОБЕЗБЕЂЕНИ ХРАНА И ГРЕЈАЊЕ

Прешево – „У Прихватном центру за избеглице у Прешеву смештено је 904 мушкараца, жена и деце којима су обезбеђени смештај, храна, одећа и медицинске услуге и до сада није било никаквих проблема,“ изјавила је представница УНХЦР у том центру Лирије Селмани Мисини.

24. jануар 2017.

РАЧУНИ ЗА СТРУЈУ УВЕЋАНИ, ГРАЂАНИ НЕКА НЕ БРИНУ

Бујановац – „Читање бројила теоретски је почело 2. јануара, а практично уследило 6. јануара и после Божића, па је већи број дана обухваћен рачуном за децембар,“  оправдава Слађана Манчић, портпаролка ПД „Југоисток“ Ниш, увећане рачуне за потрошњу електричне енергије за децембар 2016.

«Претходна страна   Следећа страна»