Архива вести
                   

ПОСАО ЗА 500 ВОЈНИКА У 19 ГРАДОВА

31. jануар 2017.

Београд, Бујановац, Врање - Поводом пријема још 500 професионалних војника у Војску Србије, Министарство одбране одредило је места службовања и адресе војних пошта у 19 градова у којима кандидату могу да поднесу своје пријаве.

Будући професионални војници могу да се пријаве за више родова и специјалности у гарнизонима у Бујановцу, Врању, Бачкој Тополи, Београду, Зајечару, Зрењанину, Ковину, Краљеву, Куршумлији, Нишу, Новом Пазару, Новом Саду, Обреновцу, Панчеву, Пожеги, Прокупљу, Рашкој, Сомбору и Сремској Митровици.

Пријаве се подносе у понедељак, 13. фебруара, до 9 часова, а све информације о војним поштама у којима се подносе пријаве, начину подношења пријава, као и селекцији за заинтересоване кандидате, могу се пронаћи на сајту Министарства одбране (www.mod.gov.rs).

За попуну слободних места могу да се јаве држављани Србије који су добровољно служили војни рок са оружјем, а млађи су од 30 година.

Са најбољим кандидатима биће закључен уговор о раду на одређено време и биће примљени у професионалну војну службу на шест месеци, уз могућност продужења уговора на период од три године и обнављање уговора до навршених 40 година.

Извор: Бета и Координационо тело