Архива вести
                   
31. март 2016.

ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА НАЈЗНАЧАЈНИЈУ ПРЕДУЗЕТНИЧНКУ КОНФЕРЕНЦИЈУ МЛАДИХ

Уколико сте иновативни, спремни за усавршавање и спровођење сопствених предузетничких идеја и имате до 35 година, можете се пријавити за учешће на конференцији „Привредни форум младих 2016". Апликација за пријаву доступна је на сајту и Фејсбук страници Привредног форума младих, а можете се пријавити и на овом линку

31. март 2016.

ЈАВНИ КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ПРИКУПЉЕНИХ ПО ОСНОВУ ОДЛАГАЊА КРИВИЧНОГ ГОЊЕЊА

Циљ овог конкурса је избор субјекта чији ће пројекат Комисија за спровођење конкурса за доделу средстава прикупљених по основу одлагања кривичног гоњења предложити Влади ради доделе средстава прикупљених по основу одлагања кривичног гоњења.

31. март 2016.

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ КРЕДИТНИХ СРЕДСТАВА ЗА ПОДСТИЦАЊЕ КВАЛИТЕТА ТУРИСТИЧКЕ ПОНУДЕ У 2016. ГОДИНИ

Београд - Министарство трговине, туризма и телекомуникација расписује јавни конкурс за доделу кредитних средстава за подстицање квалитета туристичке понуде у 2016. години.

30. март 2016.

ФОНД ЗА РАЗВОЈ ОДОБРАВА КРЕДИТЕ ЗА ПОЧЕТНИКЕ-ПРЕДУЗЕТНИКЕ И ПРАВНА ЛИЦА

Фонд за развој Републике Србије, као један од значајних партнера у „Години предузетништва 2016", од петка 11. марта почиње пријем захтева по Програму Фонда за шта су укупно планирана средства у износу 7,2 милијарде динара. Кредити ће се одобравати за старт-ап кредите за почетнике-предузетнике и правна лица.

30. март 2016.

ПЛАТЕ У ЛЕСКОВЦУ И ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ ВЕЋЕ ЗА 7,8 ПОСТО

Лесковац – Нето исплаћене плате у шест локалних самоуправа на територији Јабланичког округа у фебруару месецу биле су у просеку веће за 7,8 посто у односу на јануарске, које су бележиле знатан пад.

29. март 2016.

ПОДРШКА САМОЗАПОШЉАВАЊУ МЛАДИХ КРОЗ ДОДЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА ЗА ПОКРЕТАЊЕ ПОСЛОВАЊА

Европски Прогрес је објавио јавни позив за доделу бесповратних средстава младима из 34 општине југоисточне и југозападне Србије за покретање свог бизниса. Ову активност, која за циљ има подстицање предузетништва међу младима, Европска унија и Влада Швајцарске  ће подржати са 180.000 евра.

28. март 2016.

ПОДРШКА РАЗВОЈУ МАЛИХ И СРЕДЊИХ ПРЕДУЗЕЋА (МСП) У СРБИЈИ

Делегација ЕУ у Републици Србији и Европска банка за обнову и развој (ЕБРД) позивају предузећа из Републике Србије да се пријаве за подршку у оквиру новог програма „Подршка развоју МСП у Србији.”

28. март 2016.

ИЗЛОЖБА "ЈУГ СРБИЈЕ У ВЕЛИКОМ РАТУ 1915-1918"

Београд - Изложба „Југ Србије у Великом рату 1915-1918" ће бити отворена 31. марта у Галерији РТС-а. Изложба је заједнички пројекат музеја у Лесковцу, Врању, Нишу, Пироту и Прокупљу и представља специфичан омаж нашим прецима у ратовима које је Србија водила почетком 20. века.

25. март 2016.

МЛАДИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ЗА ВОЈНИ ПОЗИВ

Врање- У сали Дома Војске у Врању ученицима основних и средњих школа представљени су услови уписа и начин школовања у Војној гимназији и на Војној академији у Београду. За једно место на Академији конкурише и до 18 кандидата.

25. март 2016.

ФИЛХАРМОНИЈА НА ЈУГУ

Београд - У оквиру својих пројеката децентрализације, Београдска филхармонија од 29. до 31. марта реализује мини турнеју у три града, под називом Филхармонија на Југу. На путу од Врања (29.03.)...

  Следећа страна»