Архива вести
                   

ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА НАЈЗНАЧАЈНИЈУ ПРЕДУЗЕТНИЧНКУ КОНФЕРЕНЦИЈУ МЛАДИХ

31. март 2016.

Уколико сте иновативни, спремни за усавршавање и спровођење сопствених предузетничких идеја и имате до 35 година, можете се пријавити за учешће на конференцији „Привредни форум младих 2016". Апликација за пријаву доступна је на сајту и Фејсбук страници Привредног форума младих, а можете се пријавити и на овом линку

„Привредни форум младих 2016" је значајна предузетничка конференција коју организује Привредни форум младих у сарадњи са Привредном комором Србије и СКОНУС-ом.

Предузетнички део конференције ће се одржати од 11 до 15. априла у студентском одмаралишту „Радојка Лакић" на Авали. Овај део конференције има за циљ да окупи шездесет младих људи до 35 година и тридесет предузетничких идеја са највећим потенцијалом и претвори их у реалне предузетничке подухвате, спремне за излазак на тржиште. Током пет дана интензивног рада са менторима и предузетницима, учесници ће кроз рад у тимовима од двоје проћи кроз практичне и теоријске едукације и добити прилику да своју идеју развију уз стручну помоћ.

Након што креирају свој бизнис план, они ће имати прилику да своју идеју представе стручном жирију, а најбољи тимови биће и награђени.

„Не чекајмо прилике, створимо их заједно!"

Више информација о пројекту погледајте на сајту: http://www.pfm.rs

Извор: Привредни форум младих и Координационо тело