Архива вести
                   
23. март 2016.

МЕДВЕЂА: АРСИЋ ОБИШАО ПУТНЕ ПРАВЦЕ НА КОЈИМА СЕ ПЛАНИРАЈУ РАДОВИ У ОВОЈ ГОДИНИ

Медвеђа - Председник општине Медвеђа Небојша Арсић је са својим замеником Владом Бабићем и директорима ЈП Дирекција за урбанизам и изградњу и ЈКП Обнова, Словенком Коцић и Станком Милошевићем, обишао путне правце на територији општине Медвеђа на којима су извођени...

23. март 2016.

ОБАВЕЗА ОТВАРАЊА ПОСЕБНОГ НАМЕНСКОГ РАЧУНА ЗА БУЏЕТСКА СРЕДСТВА

Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије обавештава организације цивилног друштва да је поново уведена обавеза отварања посебног наменског рачуна код Управе за трезор за оне организације којима се врши пренос буџетских средстава.

22. март 2016.

КОНКУРС ЕВРОПСКОГ ПРОГРЕСА ЗА ПАРТНЕРСКЕ ПРОЈЕКТЕ ОПШТИНА И ОРГАНИЗАЦИЈА ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА

Европски Прогрес је објавио други позив за подршку пројектима који ће бити реализовани у сарадњи са организацијама цивилног друштва и институцијама локалних самоуправа, а који за циљ имају друштвено и економско оснаживање угрожених група у 34 општине у југоисточној и југозападној Србији.

22. март 2016.

ПОРЕЗ НА 60 РАТА

Министарство финансија Републике Србије омогућило је грађанима који дугују више од 200.000 динара за порез да тај дуг плате на чак 60 рата.

21. март 2016.

ОРГАНИЗОВАН ФУДБАЛСКИ ТУРНИР ЗА ИЗБЕГЛИЦЕ У ПРЕШЕВУ

Прешево - Турнир је организован захваљујућу сарадњи са Комесаријатом за избеглице Републике Србије и невладиним организацијама Млади за избеглице, Mercy Corps и International Rescue Committee.

21. март 2016.

У МЕДВЕЂИ ОДРЖАНО ЈОШ ЈЕДНО ПРЕДАВАЊЕ ПОЉОПРИВРЕДНЕ САВЕТОДАВНЕ СТРУЧНЕ СЛУЖБЕ

Медвеђа - У сали Скупштине општине Медвеђа одржаноje  још једно у низу предавања Пољопривредне саветодавне стручне службе из Лесковца.

18. март 2016.

ЗА ЛОКАЛНЕ ИНФРАСТРУКТУРНЕ ПРОЈЕКТЕ 1,5 МИЛИОНА ЕВРА

Београд - Развојни програм Европски Прогрес објавио је јавни позив за подношење предлога пројеката локалне инфраструктуре, за које су Европска унија и Влада Швајцарске издвојиле око 1,5 милиона евра.

18. март 2016.

СТРУЧНО ОСПОСОБЉАВАЊЕ СА МОГУЋНОШЋУ САМОЗАПОШЉАВАЊА У ОБЛАСТИ ПЧЕЛАРСТВА - СОЦИЈАЛНО ПРЕДУЗЕТНИШТВО

Обавештавамо вас да је Удружење „Центар за развој еколошке свести - Чиста свест", добило одређена средства за реализацију пројекта „Стручно оспособљавање са могућношћу самозапошљавања у области пчеларства –социјално предузетништво"

17. март 2016.

У ПРЕШЕВУ 600 МИГРАНАТА, 352 ЗАХТЕВА ЗА АЗИЛ

Прешево - У прихватном кампу у Прешеву тренутно је око 600 мигранта, од којих је 150 деце, каже министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин. Додаје да су до сада 352 особе поднеле захтев за добијање азила у Србији.

17. март 2016.

ЈАВНИ ПОЗИВ – ЕРАЗМУС ЗА МЛАДЕ ПРЕДУЗЕТНИКЕ

Ерасмус за младе предузетнике је програм прекограничне размене предузетника који пружа прилику новим предузетницима или онима који претендују да то постану прилику да уче од искусних предузетника који раде у малим предузећима у земљама Европске уније које су ученице овог програма.

«Претходна страна   Следећа страна»