Архива вести
                   
11. децембар 2015.

САЈАМ ЗАПОШЉАВЊА У ВРАЊУ

Врање - Филијала Врање Националне службе за запошљавање (НСЗ) организује Сајам запошљавања у Врању, у среду 16. децембра 2015. године, од 11 до13 часова, у згради Филијале НСЗ, ул. Тодора Шпанца 1.

11. децембар 2015.

ПОЗИВ ОРГАНИЗАЦИЈАМА ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА

Грађанске иницијативе расписују  позив за организације цивилног друштва у оквиру пројекта „Независне институције ближе грађанима” (Independent Bodies Closer to Citizens) чију реализацију подржава Америчка амбасада у Београду.

10. децембар 2015.

ОПШТИНА БУЈАНОВАЦ ПРИХВАТИЛА РЕАКЦИЈУ НУНС-А

Бујановац - Независно удружење новинара Србије (НУНС) поздравило је одлуку руководства општине Бујановац да са дневног реда седнице Скупштине повуче предлог одлуке о финансирању директних ТВ преноса седница локалног парламента.

10. децембар 2015.

„РАДИО МЕДВЕЂА" ДОБИЛА НОВОГ ВЛАСНИКА

Медвеђа - Удружење новинара Србије (УНС) саопштило је у понедељак, 7. децембра,  да је потписан и последњи уговор о продаји медија, чиме је завршена приватизација медија, за које је била оглашена продаја.

10. децембар 2015.

ПРВИ ПУТ У СРБИЈИ “YOUTH SPEAK FORUM”

Студентска организација AIESEC окупила је корпоративни сектор и студенте широм Србије око тема неформално образовање и предузетништво.„Youth Speak Forum” је пројекат који је у току новембра одржан у пет градова Србије.

9. децембар 2015.

НОВОГОДИШЊИ ТУРНИР У МАЛОМ ФУДБАЛУ BU CUP 2015

Бујановац – И ове године Канцеларија за младе у Бујановцу, у сарадњи са Спортским центром „Младост“, организује турнир у малом футбалу BU CUP 2015.

9. децембар 2015.

КАНЦЕЛАРИЈИ ЗА МЛАДЕ У ПРЕШЕВУ УРУЧЕНА ОЕБС-ОВА НАГРАДА ЛИЧНОСТ ГОДИНЕ

Београд - У хотелу „Хајат“ у Београду синоћ су уручене награде Личност године, које ОЕБС већ десет година додељује појединцима из Србије за допринос промовисању вредности које та организација заступа.

9. децембар 2015.

КОНКУРС: ХРАБРИ ИСКОРАЦИ У НОВИМ КУЛТУРНИМ ПРАКСАМА

Фондација „Јелена Шантић", уз подршку Балканског фонда за демократију (БТД), расписује конкурс „Храбри искораци у новим културним праксама" намењен подстицању друштвених промена у локалним заједницама кроз инклузивну улогу културе и уметности.

8. децембар 2015.

ОТВОРЕН ПОЗИВ ЗА ПОДРШКУ ПОЉОПРИВРЕДНИМ ПРОИЗВОЂАЧИМА

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Информативне сесије о додели бесповратне помоћи земљорадничким задругама и пољопривредним удружењима биће одржане у организацији програма Европски ПРОГРЕС у периоду од 7. до 14. децембра 2015. године у Врању, Лесковцу, Прокупљу, Алексинцу, Новом Пазару, Пријепољу, Ивањици и Књажевцу.

8. децембар 2015.

МЕДВЕЂА: АРСИЋ ПОСЕТИО СТУДЕНТЕ, ЛЕПА ВЕСТ И ЗА ПОМОЋНЕ РАДНИКЕ

Медвеђа - Председник општине Медвеђа др Небојша Арсић је првог радног дана Правног и Економског факултета у Медвеђи посетио студенте и професоре.

«Претходна страна   Следећа страна»