Архива вести
                   

ПРВИ ПУТ У СРБИЈИ “YOUTH SPEAK FORUM”

10. децембар 2015.

Студентска организација AIESEC окупила је корпоративни сектор и студенте широм Србије око тема неформално образовање и предузетништво

„Youth Speak Forum” је пројекат који је у току новембра одржан у пет градова Србије. Организовала га је студентска организација AIESEC са циљем да окупи успешне лидере данашњице, представнике корпоративног и јавног сектора и студенте како би пронашли решење за пасивност младих људи у Србији.

Тема овогодишњег „Youth Speak Forum-а” била је „Неформално образовање и предузетништво", настала као резултат заједничке Serbia Youth Voice анкете компанија Кока Кола Хеленик и ГФК.

 „Youth Speak Forum” је одржан у Београду, Новом Саду, Нишу, Крагујевцу и Кладову, а компаније учеснице биле су Кока Кола Хеленик, Делезе Србија, Меркатор С, Бизнис Екселенс Груп, Атриа груп, Ер Србија и Ерсте Банка, Мол Србија, Алма Кватро, и предавачи Милка Форцан, Драгана Ђермановић, Иван Станковић, Александра Косановић, Драган Петровић, Татјана Остојић, Ивана Ћирковић, Соња Дакић и Иван Ћосић.

„Youth Speak Forum” покренуо је 500 студената на размишљање о својој будућности. Да ли ти размишљаш о својој? Уколико размишљаш о својој будућности, AIESEC ти нуди Global Talent, плаћене стручне праксе у иностранству.

AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.

За више информација посетите http://aiesec.rs/ и https://www.facebook.com/AIESECserbia.

Извор: AIESEC и Координационо тело