Архива вести
                   
8. децембар 2015.

УРУЧЕНЕ ПЛАКЕТЕ ЕВРОПСКЕ ПОВЕЉЕ ЗА РОДНУ РАВНОПРАВНОСТ

Прешево, Бујановац, Медвеђа - Потпредседница Владе и председница Координационог тела за родну равноправност Зорана Михајловић изјавила је да је запосленост жена у Србији 35, а мушкараца 50 одсто, поручивши да то говори да су жене и даље нервноправне.

7. децембар 2015.

БУЈАНОВАЧКИ РУКОМЕТАШИ СЛАВЕ ЧЕТИРИ ДЕЦЕНИЈЕ РАДА КЛУБА

Бујановац - Један од најуспешнијих клубова у Бујановцу, рукометни клуб „Хеба”, обележио је протекле суботе 40 година постојања и рада клуба у спортској хали „Младост”.

7. децембар 2015.

„САБА БЕЛЧА“ИЗ ПРЕШЕВА ОДРЖАВА УЛИЦЕ У ВРАЊУ ТОКОМ ЗИМЕ

Врање – Након спроведеног поступка јавне набавке мале вредности, уговор о „Текућем одржавању  саобраћајница у зимским условима“  у Врању додељен је предузећу „Саба Белча“ из Прешева.

7. децембар 2015.

ZA СОЦИЈАЛНЕ УСЛУГЕ ОПШТИНЕ ИЗДВАЈАЈУ САМО 3% БУЏЕТА

„Локалне самоуправе у Србији просечно издвајају само 3% буџета за услуге социјалне заштите, док сваки трећи град и општина нема стратегију и одлуке шта ће конкретно финансирати,“ изјавила је секретарка Одбора за здравље и социјалну политику Сталне конференције градова и општна (СКГО) Јасмина Танасић.

4. децембар 2015.

САСТАНАК ПРЕДСТАВНИКА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ МЕДВЕЂА СА ПРЕДСТАВНИЦИМА ЕВРОПСКОГ ПРОГРЕСА

Медвеђа - Јуче су се на састанку у Медвеђи сусрели представници Евпропског Прогреса и СО Медвеђа. Небојша Арсић,председник општине Медвеђа,  потписао је меморандум о сарадњи СО Медвеђа и Европског Прогреса.

4. децембар 2015.

У ПРЕШЕВУ 200 ИЗБЕГЛИЦА ДНЕВНО

Прешево - Секретар Црвеног крста у Прешеву Ахмет Халими изјавио је да протеклих дана у Прихватни центар у том месту стиже знатно мање избеглица него раније.

4. децембар 2015.

ПОЗИВ ЗА ДОСТАВУ КОМЕНТАРА НА НАЦРТ СТРАТЕГИЈЕ ЗА СОЦИЈАЛНО УКЉУЧИВАЊЕ РОМА И РОМКИЊА У РЕПУБЛИЦИ СРБИЈИ ЗА ПЕРИОД ОД 2015. ДО 2025. ГОДИНЕ

Београд - Влада Републике Србије је сачинила Нацрт стратегије за социјално укључивање Рома и Ромкиња у Републици Србији за период од 2015. до 2025. године.

3. децембар 2015.

МЕДВЕЂА: КОНФЕРЕНЦИЈА О ОДРЖИВОМ КОРИШЋЕЊУ БИОМАСЕ

Медвеђа - У оквиру пројекта „Промоција ефикасног и одрживог коришћења биоенергије у јужној Србији – Енергија дрвета за јужну Србију”, у општини Медвеђа одржана је конференција на тему одрживог коришћења биомасе...

3. децембар 2015.

МЕДВЕЂА: УСКОРО КАНЦЕЛАРИЈА ЗА СМАЊЕЊЕ СИРОМАШТВА

Медвеђа - Општину Медвеђа  недавно је посетила Весна Циврић , председница НВ „Дуга” из Аде, а циљ њене посете био је пројекат оснивања Канцеларије за смањење сиромаштва у Медвеђи...

3. децембар 2015.

КОНКУРС СХЛ ФОНДАЦИЈЕ ЗА ПОДРШКУ ИЗБЕГЛИЦАМА

Последњих дана, седмица и месеци невероватне сцене се одвијају дуж граница и железничких станица избегличких рута у југоисточној Европи.

«Претходна страна   Следећа страна»