Архива вести
                   

„НОВОГОДИШЊЕ ДЕЧИЈЕ ИГРАРИЈЕ” У МЕДВЕЂИ

24. децембар 2015.

Медвеђа - У Дому културе у Медвеђи одржана је представа „Новогодишње дечије играрије“, коју је извела глумачка екипа позориштанца „Звонце” из Ниша. Организатори представе су Општинска управа Медвеђа и Канцеларија за локални економски развој.

„Тематика и карактер  представе „Новогодишње дечије играрије” одударају од осталих представа. Наша намера је да представа комуницира са публиком, желећи да и они којима је намењена, односно најмлађи, буду њени активни учесници”, рекао је аутор представе и глумац Југослав Мирчић.

Велику салу Дома културе у Медвеђи напунила су деца из Предшколске установе „Младост”, као и деца из основних школа, узраста од првог до четвртог разреда.

Организаторе, глумце, децу и наставнике је поздравио  председник општине Медвеђа, др Небојша Арсић. Председник општине је изразио задовољство што су деца присуствовала у тако великом броју и изнео своје намере да и у наредном периоду општина Медвеђа организује што више садржаја за децу и све становнике Медвеђе. Арсић је том приликом присутнима честитао Нову 2016. годину, са жељом да буду здрави, успешнији и бољи у наредној години, а колегама, учитељима и васпитачима се захвалио на доброј организацији.

„И овога пута се  на лицима деце видело задовољство. Малишани су изразили жељу да се чешће окупљају на сличним представама, а ми, као руководство општине, ову жељу схватили смо као заповест, јер управо су деца та због којих радимо и трудићемо се да им обезбедимо што боље услове за живот”, рекао је Арсић.

Извор: Инфо центар југ и Координационо тело