Архива вести
                   

“TAKE YOUR CHANCE” – ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРАКСИ У ИНОСТРАНСТВУ

24. децембар 2015.

Да ли си спреман за своју будућност?

Студентска организација АИЕСЕЦ те позива да искористиш прилику и посетиш презентацију пракси у иностранству.

51% младих у Србији је незапослено. Чак 34% младих у Србији није задовољно образовањем стеченим на факултету. Преко 30% студената сматра да их је за тржиште рада припремило искуство које су стекли ван факултета.

Да ли ти ови проценти показују колико је важно да не пропустиш прилике које ти се пружају?

Take your chance – Презентација пракси у иностранству одржаће се у четвртак, 24. децембра 2015.године, на Економском факултету у Београду, са почетком у 20 часова. Уколико желиш да обезбедиш своје место на овом догађају, попуни пријаву: http://bit.ly/TakeYourChance_prijava

Global Talent је програм стручних пракси који ти пружа могућност да примениш теоријска знања стечена у току студија на међународном тржишту, добијајући  релевантно стручно искуство у интернационалном окружењу које ће те касније диференцирати на тржишту рада. На Global Talent пракси имаш прилику да усавршиш страни језик, добијеш савете за рад у иностранству и искусиш самосталан живот у другој средини и култури.

Праксе у оквиру овог програма обављају се у компанијама у иностранству. Своје искуство можеш пронаћи у области маркетинга, односа са јавношћу, едукације, ИТ-а и многих других области.

На манифестацији Take your chance говориће студенти који су се недавно вратили са Global Talent праксе, представници компанија у Србији и чланови АИЕСЕЦ-а који представљају подршку студентима у процесу проналаска и реализације праксе, па је ово савршена прилика да сазнаш све што те интересује o Global Talent праксама.

АИЕСЕЦ је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, АИЕСЕЦ представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, АИЕСЕЦ пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој. За више информација посетите http://aiesec.rs/ i https://www.facebook.com/AIESECserbia.

Извор: АИЕСЕЦ и Координациопно тело