Архива вести
                   

ПРИЈАВА ЗА КОНФЕРЕНЦИЈУ “ПРАЋКА“

27. новембар 2015.

Да ли новинари посећују Ваше догађаје ређе него што бисте то желели?

Да ли се често дешава да Вам медији не објаве послато саопштење?

Да ли Ваша заједница на друштвеним мрежама тешко "даје" лике и схаре?

Да ли Вас људи ван цивилног сектора често питају чиме се заправо бавите?

Да ли Вам је тешко да објасните грађанима које услуге пружа Ваша организација?

Ако је одговор на нека од ових питања "ДА" – време је да научите да користите ПРаћку!
ТАЦСО Ресурсни центар Грађанских иницијатива са Србијом у покрету, као имплементационим партнером, ове године по други пут организује конференцију "ПРаћка", која је инспирисана причом о Давиду и Голијату, и жели да скрене пажњу на чињеницу да је у борби са „великим проблемима", довољно „мало, али убојито оружје".

Конференција ће бити организована 10. и 11. децембра у Београду у Стартит центру (Савска 5).

Друго издање ПРаћке бавиће се ПРивлачењем – креативним и квалитетним техникама за повећање видљивости, које су оружје које се налази у рукама свих нас у борби против недовољне видљивости нашег рада.

Током дводневне конференције представићемо постојеће трендове на глобалном нивоу и примере добре праксе у нашој земљи како бисмо пренели неопходна знања и вештине и кроз размену искустава дошли до модела како да свој рад учинимо видљивим и препознатим у срединама из којих долазимо.

Учесници конференције ће бити представници/е ОЦД из целе Србије који су заинтересовани за област комуникација и видљивости.

Након Конференције ТАЦСО Ресурсни центар Грађанских иницијатива ће са партнерима наставити да јача капацитете организација које буду исказале потребу за подршком приликом спровођења кампања. Такође ћемо у току наредне године путем доступних канала помоћи промоцију успешних прича организација које су за то заинтересоване.

Трошкове пута до Београда сноси организатор. Смештај 10. децембра ће бити обезбеђен учесницима који долазе из места која су удаљена више од 200 км од Београда.

Број места за учешће на конференцији је ограничен, па охрабрујемо све заинтересоване да се пријаве што раније. Уколико се пријави већи број учесника, одабир ће се вршити на основу територијалне и тематске области деловања организације. Молимо Вас да се по организацији не пријављује више од једне особе.

Пријављивање се врши попуњавањем апликационог формулара који је доступан на https://djurdjadj.typeform.com/to/zYHSKP . Рок за пријаву је 30. новембар.

За сва додатна питања можете се обратити на djurdja@gradjanske.org или путем телефона 0603624006.

Извор: Ресурс центар и Координационо тело