Архива вести
                   
29. децембар 2014.

СРЕЋНИ ПРАЗНИЦИ!

Координационо тело

19. децембар 2014.

ЗАВРШЕНА ПРВА СИГУРНА КУЋА НА ЈУГУ СРБИЈЕ

Врање – На јучерашњој седници скупштине града Врања, градоначелник тог града Зоран Антић је рекао да су грађевински радови на изградњи Сигурне куће у Врању приведени крају и да ће она почети са радом до краја ове године. Према његовим речима, очекује се да ће „Водовод“ завршити све послове у наредних седам до десет дана,  када би се свечано обележио почетак рада Сигуране клуће у Врању. 

18. децембар 2014.

КЛИНАЦ ИЗ БУЈАНОВЦА У ЕСТУДИЈАНТЕСУ

Бујановац - Кошаркашки клуб Плеј 017 из Бујановца и дечак по имену Бернард Морина спортска су чуда не само југа Србије.

18. децембар 2014.

У ПРЕШЕВУ „ПЛАВЦИ" УЛОВИЛИ ГОТОВО ТОНУ ДУВАНА

Полиција је у џипу, који је био паркиран у дворишту једне породичне куће у Прешеву, пронашла 837 килограма резаног дувана без пратеће документације.

18. децембар 2014.

ПРВА НАГРАДА ЗА ФИЛМ „СРЦЕ ОД ПЛИША" ОСНОВАЦА ИЗ МЕДВЕЂЕ

Кратки играни филм основаца из села Леце код Медвеђе „Срце од плиша” освојио је 1. награду на конкурсу за кратки играни филм Агенције за борбу против корупције на тему “Кад не поштујемо правила, онда…”.

17. децембар 2014.

ПОЗИВ ЗА МЕДИЈЕ - 17.12.2014

Позивамо вас да у среду 17. децембра у 12 часова у просторијама Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу у Бујановцу присуствујете конфернцији за новинаре поводом 14. година од оснивања тог Владиног тела.

17. децембар 2014.

МИЛИОНИ УЛОЖЕНИ У ЈУГ

Бујановац -  Председник Координационог тела за општине  Прешево, Бујановац и Медвеђа,  Зоран Станковић,  изјавио је у Бујановцу да је Влада Србије, преко тог органа, за 14 година у ове три општине уложила око 6,3 милијарди динара, а међунродни донатори око 35 милиона евра.

16. децембар 2014.

КООРДИНАЦИОНО ТЕЛО ДАНАС ОБЕЛЕЖАВА 14 ГОДИНА ОД ОСНИВАЊА

Координационо тело за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа формирано је 16. децембра 2000. године, на заједничкој седници Владе СР Југославије и Привремене Владе Србије, која је одржана у Бујановцу.

15. децембар 2014.

ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ПОДРШКУ КЛАСТЕРИМА

Европски ПРОГРЕС је објавио јавни позив за финансирање пројеката за подршку кластерима у увођењу иновативних пракси и заједничком приступу тржишту. Право учешћа имају кластери регистровани на територији 34 локалне самоуправе са југоистока и југозапада Србије које су укључене у реализацију овог развојног програма.

  Следећа страна»