Архива вести
                   
21. jануар 2014.

СТАНКОВИЋ : СРБИЈИ НЕ ПРЕДСТАВЉА ПРОБЛЕМ ПОМОЋ АЛБАНИЈЕ

Бујановац – Зоран Станковић, председник Координационог тела Владе Републике Србије за општине Прешево, Бујановац и Медвеђу, рекао је да за Србију не представља проблем то што Албанија и Косово и Метохија желе да помогну области Прешева...

20. jануар 2014.

У ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ ЗАПОШЉАВАЈУ СА НИЖОМ СТРУЧНОМ СПРЕМОМ

Лесковац - На евиденцији лесковачке филијале Националне службе за запошљавање приметно је смањен број незапослених у категоријама  ниже до средње стручне спреме, али зато расте број незапослених међу онима који су завршили факултете.

17. jануар 2014.

ШВЕРЦОВАО СКОРО 14 КИЛОГРАМА МАРИХУАНЕ

Прешево - Цариници на Граничном прелазу Прешево, спречили су једног македонског држављанина да прокријумчари око 14 килограма марихуане.

17. jануар 2014.

ПОКУШАЈ КРИЈУМЧАРЕЊА АВГАНИСТАНАЦА

Ниш - Нишка полиција открила 18 страних држављана без путних исправа, а против једне поднета је кривична пријава због сумње да кријумчарила људе.

15. jануар 2014.

БУЈАНОВАЧКИ „МЕГАЛ“ИЗВОЗИ КОТЛОВЕ У АЛБАНИЈУ

Бујановац – Крајем децембра из бујановачког „Мегала“ купцима у Албанији испоручена је прва количина од тридесет котлова за грејање на чврсто гориво, што је део уговорених послова након представљања производних могућности „Мегала“ на Међународном сајму технике, који је одржан у Тирани.

13. jануар 2014.

ДРАШКОВИЋ: ЗАВРШАВА СЕ ФАБРИКА ПЕЛЕТА

Медвеђа - Председник општине Медвеђа Слободан Драшковић  је изјавио да ће у тој општини ускоро  почети са радом  фабрика  пелета, у коју ће укупно бити инвестирано  око миллион евра, као  и да ће у фабрици бити  запослено педесетак радника.

«Претходна страна