Arhiva vesti
                   
18. Maj 2022.

MILENI I VERICI IZ BUJANOVAČKOG DOMA ZDRAVLjA PRIZNANjE POVODOM DANA MEDICINSKIH SESTARA

Preševo – Bujanovac -  Beograd - Milena Nikolić iz Bujanovca i Verica Janković iz Vranja, medicinske sestre bujanovačkog Doma zdravlja, dobitnice su Srebrnog znaka koji za stručnost u radu dodeljuje Udruženje zdravstvenih radnika Pčinjskog okruga, povodom Dana medicinskih sestara.

17. Maj 2022.

NVO „AKTIV“ POKRENULA SAJT SRPSKO-ALBANSKOG PRIJATELjSTVA

Beograd - NVO „Aktiv“ iz Kosovske Mitrovice pokrenula je novi sajt „Srpsko-albansko prijateljstvo“ koji je zvanično predstavljen u Centru građanske energije.

17. Maj 2022.

MINjA IZ BUJANOVCA IDE NA REPUBLIČKO TAKMIČENjE IZ BIOLOGIJE

Bujanovac – Beograd - Minja Tašković iz Bujanovca, učenica prvog razreda Gimnazije “Bora Stanković” u Vranju, plasirala se na republičko takmičenje iz biologije koje će biti održano 29. maja u Novom Sadu.

16. Maj 2022.

„SRPSKI ŠTIT“ U BAZI JUG KOD BUJANOVCA

Bujanovac– Beograd -  U bazi „Jug“ i na poligonu „Borovac“ kod Bujanovca realizovana je trodnevna taktička vežba pod nazivom „Srpski štit“, u okviru priprema za učešće u mirovnoj operaciji Ujedinjenih nacija u Libanu.

16. Maj 2022.

DEJAN DODIĆ, TRENER KMF BSK: HVALA SVIMA KOJI SU VEROVALI U NAS

Bujanovac – Beograd - Futsaleri KMF BSK podigli su pehar šampiona Treće lige Istok  u Bujanovcu na fešti kakva odavno nije viđena u Sportskoj hali „Mladost“.

16. Maj 2022.

ĐAČKI KROS U LEVOSOJU, POBEDNICI IDU U LESKOVAC

Bujanovac – Beograd -  U tradicionalnom Krosu RTS-a “Kroz Srbiju” koji se održao širom Srbije učestvovali su i učenici Osnovne škole “Vuk Stefanović Karadžić” u Levosoju.

13. Maj 2022.

IZ KOORDINACIONOG TELA SUBVENCIJE U IZNOSU OD 40 MILIONA ZA PRIVREDNIKE

Bujanovac – Koordinaciono telo za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa raspodeliće 40 miliona dinara subvencija za privrednike u Bujanovcu, Preševu i Medveđi. Konkurs je otvoren do 10. juna.

13. Maj 2022.

PREDUZETNICIMA OD OPŠTINE BUJANOVAC 18 MILIONA DINARA, KONKURS DO 31. MAJA

Bujanovac – Beograd - Preduzetnicima u opštini Bujanovac ove godine biće raspodeljeno 18 miliona dinara subvencija iz budžeta iz lokalne samouprave. Konkurs će biti otvoren do 31. maja.

13. Maj 2022.

SNEŽANA MIŠIĆ: UČENICI NE ZNAJU KOME DA SE OBRATE KAD UPADNU U ZAMKU DIGITALNOG NASILjA

Bujanovac – Beograd -  Oko 80 odsto srednjoškolaca je doživelo ili doživi neki vid vršnjačkog nasilja, uključujući i digitalno nasilje, kaže Snežana Mišić, pedagoškinja u Srednjoj školi “Sveti Sava” u Bujanovcu.

11. Maj 2022.

SVI NA STADION: FUDBALSKI TURNIR MLAĐIH KATEGORIJA U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd -  Turnir u fudbalu “Coca Cola” kup, koji se tradicionalno organizuje u okviru manifestacije Sportske igre mladih, biće održan 15. maja na gradskom stadionu u Bujanovcu sa početkom u 10 časova. Najuspešnija ekipa nadmetanje će nastaviti na regionalnom takmičenju u Surdulici.

«Претходна страна   Следећа страна»