Arhiva vesti
                   

DEJAN DODIĆ, TRENER KMF BSK: HVALA SVIMA KOJI SU VEROVALI U NAS

16. Maj 2022.

Bujanovac – Beograd - Futsaleri KMF BSK podigli su pehar šampiona Treće lige Istok  u Bujanovcu na fešti kakva odavno nije viđena u Sportskoj hali „Mladost“.

Prvo mesto na tabeli i plasman u Drugu futsal ligu Bujanovčani su proslavili sa svojim navijačima, uz trubače, baklje i šampanjac.

Izabranici trenera Dejana Dodića su poslednjem meču sezone protiv niškog Akademca, koji nije imao rezultatski značaj, ostvarili pobedu (6:3), nakon čega je slavlje moglo da počne.

„Ovaj naš uspeh je uspeh svih ljudi dobre volje. Ovome su prethodila dugogodišnja odricanja igrača i mogu da kažem da smo ostvarili naš san. Dugujem zahvalnost našim prijateljima koji su verovali u nas, igračima i naravno Nenadu Trajkoviću – Cufi bez koga svega ovoga ne bilo. Hvala našoj publici koja nas je nosila kad je bilo teško. Ovo je uspeh svih građana Bujanovca koji vole sport“, rekao je Bujanovačkim trener Dodić.

Poslednji meč u Trećoj ligi bio je i humanitarnog karaktera, kako su rekli u klubu, pa su svi prvotimci pre početka simbolično ostavili svoje priloge u kutiju namenjenu za pomoć malom Vukanu Stoiljkoviću iz Vranja.

BSK je tokom sezone pretrpeo samo jedan poraz, uz 13 pobeda i 6 remija, dokazavši time da je najbolji tim u ligi i da je istorijski uspeh – plasman u Drugu ligu – potpuno zaslužen.

Izvor: Bujanovačke, Koordinaciono telo