Arhiva vesti
                   
24. Maj 2022.

POČELA PRIJAVA ZA NAKNADU PUTNIH TROŠKOVA UČENICIMA SREDNjIH ŠKOLA - SREDSTVA OBEZBEDILO KOORDINACIONO TELO

Bujanovac – Beograd -  Učenici srednjih škola koji žive na teritoriji opštine Bujanovac, a pohađaju škole u Bujanovcu ili Preševu mogu da se prijavljuju za jednokratnu pomoć za troškove prevoza. Sredstva za ovu namenu obezbedila je Služba Koordinacionog tela za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa.

24. Maj 2022.

POLjOPRIVREDNICIMA OD OPŠTINE BUJANOVAC 5,3 MILIONA VIŠE NEGO 2021. GODINE

Bujanovac – Beograd -  Bujanovački poljoprivrednici dobiće 11,8 miliona dinara podsticaja za razvoj od Opštine u ovoj godini, što je oko 45 odsto više nego 2021. godine. Konkurs će biti otvoren do utroška sredstava, a najkasnije do 3. juna.

24. Maj 2022.

KONKURS ZA OBUKU ZA 57 RADNIH MESTA U POLICIJSKOJ UPRAVI VRANjE

Bujanovac – Beograd -  Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije raspisalo je konkurs za osnovnu policijsku obuku 57 polaznika za područje Policijske uprave u Vranju, kojoj pripada i Policijska stanica Bujanovac.

24. Maj 2022.

POVORKA SEĆANjA NA PROF. DR ZORANA STANKOVIĆA

Beograd -  "Povorka sećanja" kojom su građani iz više od 25 opština u Republici Srpskoj, Hrvatskoj i Srbiji odali poštu vojnom patologu, doktoru Zoranu Stankoviću (1954-2021) održana je u Beogradu. Povorka je ujedno i završna scena dokumentarnog filma "Svedok" posvećenog životu i radu preminulog profesora Stankovića.

23. Maj 2022.

OTVORENA REKONSTRUISANA ZGRADA PREDŠKOLSKE USTANOVE „MLADOST“ U MEDVEĐI - SKT FINANSIRALA PROJEKAT SA 13 754 000 DINARA

Medveđa – Beograd - Na Dan opštine Medveđa, 20. maja, svečano je otvoren  renovirani objekat Predškolske ustanove „Mladost“. Direktorka ustanove, Dobrila Andrejević, istakla je da je rekonstrukcija...

23. Maj 2022.

MUP RASPISAO KONKURS ZA 780 POLAZNIKA CENTRA ZA OSNOVNU POLICIJSKU OBUKU

Beograd - Ministarstvo unutrašnjih poslova danas je raspisalo konkurs za upis 780 polaznika u Centar za osnovnu policijsku obuku (COPO), za stručno osposobljavanje za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji.

23. Maj 2022.

NIKOLA MLADENOVIĆ OSVOJIO ZLATNU MEDALjU NA TURNIRU „LORD KAP 2022“ U SKOPLjU, NAGRADU POSVETIO SVOJIM SUGRAĐANIMA

Medveđa – Beograd - Reprezentativac Srbije u GKF Federaciji i takmičar karate kluba „Jablanica“, Nikola Mladenović iz Medveđe, na održanom Međunarodnom turniru „Lord kap 2022″ proglašen je za najboljeg takmičara turnira.

20. Maj 2022.

TASIĆ: REKONSTRUKCIJA IDE PO PLANU, U NAŠU ŠKOLU SE VRAĆAMO POČETKOM NAREDNE GODINE

Bujanovac – Beograd -  Kompletna rekonstrukcija zgrade Osnovne škole „Branko Radičević“ u Bujanovcu, vredna više od 200 miliona dinara, odvija se po planu, kaže direktor Nenad Tasić i procenjuje da je realno očekivati da se đaci u renoviranu zgradu vrate u januaru sledeće godine – početkom drugog polugođa.

19. Maj 2022.

DR PAVLOVIĆ: DOM ZDRAVLjA BUJANOVAC SE VRAĆA U NORMALAN REŽIM RADA

Bujanovac – Beograd -  Direktorka Doma zdravlja u Bujanovcu dr Daliborka Pavlović kaže da je epidemiološka situacija u opštini mnogo  bolja u odnosu na početak godine i da je od početka meseca registrovano  samo 9 slučajeva kovida.

18. Maj 2022.

OPŠTINA BUJANOVAC PONOVO ZAPOŠLjAVA ZA STALNO, KONKURS ZA DVA RADNA MESTA

Bujanovac – Beograd -  Opština Bujanovac raspisala je još jedan konkurs za zapošljavanje na neodređeno vreme u Opštinskoj upravi, a ovoga puta se radi o popunjavanju dva radna mesta na poslovima vođenja biračkog spiska.

«Претходна страна   Следећа страна»