Arhiva vesti
                   
11. Maj 2022.

FINANSIRANjE KULTURNO-UMETNIČKIH DRUŠTAVA U BUJANOVCU

Bujanovac – Beograd -  Novac u iznosu od 2 miliona dinara iz budžeta Opštine Bujanovac dobiće osam kulturno-umetničkih društava i amatersko pozorište BAP.

11. Maj 2022.

INFORMATIVNA SESIJA MISIJE OEBS U SRBIJI I MUP-A REPUBLIKE SRBIJE

Bujanovac – Preševo – Beograd - U prostorijama Doma kulture „Vuk Karadžić” u Bujanovcu će se 12. maja sa početkom u 17,00 časova održati informativna sesija o „Inkluziji pripadnika i pripadnica nacionalnih manjina – ka većoj prohodnosti na osnovnu policijsku obuku i studije na Kriminalističko-policijskom univerzitetu“. 

10. Maj 2022.

SRCE ZA BUJANOVAC: OVO JE NAŠ GRAD

Bujanovac – Beograd -  Instalacija „Ja volim Bujanovac“, kao novi simbol grada, svečano je otkrivena  povodom Dana opštine Bujanovac i krasiće gradski trg.

9. Maj 2022.

MLADI BUJANOVČANI PREDSTAVILI “KOLEKCIJU IMANjA I NEMANjA”

Bujanovac – Beograd -  Srbi,  Albanci i Romi iz bujanovačkih škola “Sveti Sava” i “Sezai Suroi” zajedno su istraživali lokalno kulturno nasleđe i na gradskom trgu u Bujanovcu izveli svojevrsni performans...

9. Maj 2022.

LEKCIJA ŽIVOTNE VOLjE: KOŠARKAŠI U KOLICIMA ODUŠEVILI BUJANOVČANE

Bujanovac – Beograd - Borba za svaku loptu, požrtvovanje i ogromna želja za pobedom, sve to mogla je da vidi  bujanovačka publika u  meču košarkaša u kolicima u okviru 10. Međunarodnog mini basket festivala u organizaciji KK Play 017.

9. Maj 2022.

MINI BASKET FESTIVAL U BUJANOVCU, SNAŽNA PORUKA IGORA RAKOČEVIĆA

Bujanovac – Beograd -  Preko 1000 dece iz 12 klubova Srbije i Severne Makedonije takmičilo se i igralo na 10. Međunarodnom mini basket festivalu u organizaciji bujanovačkog OKK Play 017 održanom u Bujanovcu...

9. Maj 2022.

KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA ZA SUBVENCIJE PRIVREDNIM SUBJEKTIMA U PRIVATNOM VLASNIŠTVU U 2022. GODINI U OPŠTINAMA PREŠEVO, BUJANOVAC I MEDVEĐA

Na osnovu Zaključka Vlade Republike Srbije o prihvatanju Programa mera o rasporedu i korišćenju sredstava za subvencije privrednim subjektima u privatnom vlasništvu u 2022. godini u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa...

6. Maj 2022.

UPIS U PREDŠKOSKI PROGRAM U BUJANOVCU POČINjE 20. MAJA

Bujanovac – Beograd - Upis dece u pripremni predškolski program za radnu 2022/2023. godinu, počinje 20. maja i trajaće do 20. juna, najavljuju iz Predškolske ustanove “Naša radost” u Bujanovcu.

6. Maj 2022.

BOJEVO GAĐANjE U PČINjSKOM OKRUGU

Bujanovac – Beograd - Policijski službenici Policijske uprave u Vranju, u periodu od 9. do 31. maja ove godine, u vremenu od 8,30 do 16,00 časova, izvršiće bojevo gađanje.

5. Maj 2022.

U MEDVEĐI ZA PROJEKTE CRKVE I VERSKIH ZAJEDNICA DAJU DVA MILIONA IZ BUDžETA

Medveđa – Beograd - Privremeni organ opštine Medveđa ponovo je raspisao javni konkurs za finansiranje, odnosno sufinansiranje projekata crkava i verskih zajednica koje deluju na teritoriji opštine Medveđa u iznosu do 2.000.000 dinara.

«Претходна страна   Следећа страна»