Arhiva vesti
                   
30. Juli 2020.

STANKOVIĆ ČESTITAO KURBAN BAJRAM - 30.07.2020.

„Povodom Kurban bajrama, vernicima islamske veroispovesti u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa upućujem najiskrenije čestitke sa željom da ovaj praznik dočekate u radosti, dobrom zdravlju i porodičnoj sreći.

29. Juli 2020.

OTVOREN 4. NAGRADNI KONKURS „FONDA SVETLANA ĐURĐEVIĆ LUKIĆ“ ZA STUDENTSKE RADOVE O TEMI LjUDSKE BEZBEDNOSTI (ROK: 30. SEPTEMBAR 2020)

Centar za istraživanje javnih politika je raspisao četvrti godišnji poziv za studente osnovnih, specijalističkih, master i doktorskih studija u Republici Srbiji za učešće u nagradnom konkursu Fonda „Svetlana Đurđević Lukić“.

 

29. Juli 2020.

DIREKTOKA DOMA ZDRAVLjA TRAŽILA UVOĐENjE POLICIJSKOG ČASA U BUJANOVCU

Bujanovac - Bujanovac - Direktorka Doma zdravlja u Bujanovcu Lela Jovanović je na sednici Štaba za vanredne situacije  zatražila da se u Bujanovcu uvede policijski čas.

 

29. Juli 2020.

SRPSKE STRANKE BOJKOTUJU SKUPŠTINU

Bujanovac – Pošto su napustili konstitutivnu sednicu SO Bujanovac prošle srede, odbornici srpskih stranaka se nisu pojavili ni na jučerašnjem zasedanju lokalnog parlamenta u Domu kulture, gde se sednica održala iz epidemioloških razloga.

 

29. Juli 2020.

NA GRANIČNOM PRELAZU PREŠEVO OTKRIVEN KAMION SA 14 MIGRANATA

Preševo  - Carinici su na graničnom prelazu Preševo zajedno sa policijom u ilegalnom prelasku granice sprečili 14 migranata koji su bili u kamionu mađarskih registarskih oznaka, a koji je iz Grčke ka Beogradu prevozio veštačko đubrivo.

 

29. Juli 2020.

U MEDVEĐI TREĆINA TESTIRANIH POZITIVNA NA KORONU, ŠTAB NAJAVLjUJE RIGOROZNIJU KONTROLU

Medveđa - Opštinski štab za vanredne situacije opštine Medveđa je saopštio da je od 21 testirane osobe njih 6 pozitivno na korona virus, što je trećina od ukupnog broja testiranih.

 

28. Juli 2020.

EVROPSKA KOMISIJA: USPOSTAVLjANjE I TESTIRANjE INTEGRISANIH INTERVENCIJA USMERENIH NA PODRŠKU LjUDIMA U RANjIVIM SITUACIJAMA (ROK: 15. OKTOBAR 2020)

Poziv Evropske komisije ima za cilj da podrži inovativne i eksperimentalne projekte na lokalnom/regionalnom nivou koji imaju za cilj uspostavljanje sveobuhvatnih...

28. Juli 2020.

RFZO VRAĆA NOVAC GRAĐANIMA KOJI SU PLATILI, A NISU SE TESTIRALI NA LIČNI ZAHTEV

Republički fond za zdravstveno osiguranje je saopštio da počinje da vraća novac građanima koji su želeli da na lični zahtev obave PSR test na korona virus ili serološko testiranje na prisustvo antitela, a to nisu obavili iz određenih razloga.

 

28. Juli 2020.

DIREKTORKA DOMA ZDRAVLjA BUJANOVAC: NEPOŠTOVANjE PROPISANIH MERA POGORŠAVA STANjE

Bujanovac - Direktorka Doma zdravlja u Bujanovcu Lela Jovanović je kazala  da nepoštovanje mera koje su uvedene vanrednom situacijom u tom gradu, kao i mera koje je propisao Krizni štab Vlade Srbije, doprinose pogoršanju epidemiološke situacije.

 

28. Juli 2020.

ARIFI PREUZEO DUŽNOST: REBALANS BUDžETA PRVI POTEZ

Bujanovac - Nagip Arifi u ponedeljak je i zvanično preuzeo dužnost predsednika opštine Bujanovac pošto je na sednici SO u sredu dobio 25 glasova odbornika.

 

«Претходна страна   Следећа страна»