Arhiva vesti
                   

OD IGRE DO KNjIGE (ROK: 29. NOVEMBAR 2020)

27. Novembar 2020.

Nacionalna asocijacija roditelja i nastavnika Srbije – NARNS u saradnji sa Klubom roditelja i nastavnika Čačak vas poziva na onlajn obuku pod nazivom „Od igre do knjige – doprinosi uspešnoj tranziciji iz predškolske ustanove u osnovnu školu“, koja će biti održana 2. i 3. decembra od 18 do 19.30 časova.

Prijavljivanje za obuku se vrši popunjavanjem  kratakog upitnika, koji je dostupan na https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeqoElLGYdlD_ZzBOEsNiwhCta_6rvGXWkUiQnMjxdTUMmCjQ/viewform?fbclid=IwAR1rjXeiz1bLlOwX1aet9q6A6xikXwWFxncKBnRB8nqyKClWQbkyik6aNQk,   do nedelje, 29. novembra.

Onlajn obuka je za sve zainteresovane roditelje, vaspitače, prosvetne radnike, predstavnike NARNS gradskih klubova i zainteresovane saradnike. Svi odabrani učesnici i učesnice će i-mejlom dobiti link koji vodi ka obuci. Učesnici koji budu aktivno učestvovali i budu prisutni oba dana, odnosno koji uspešno završe obuku, će dobiti sertifikat.

Onlajn obuka „Od igre do knjige – doprinosi uspešnoj tranziciji iz predškolske ustanove u osnovnu školu“ je deo kampanje javnog zagovaranja o neophodnosti saradnje i adekvatne tranzicije dece iz predškolskog u školski sistem obrazovanja.

Izvor: Građanske inicijative i Koordinaciono telo