Arhiva vesti
                   

JAVNI POZIV ZA NAPREDNU OBUKU ZA PISANjE PREDLOGA PROJEKATA (ROK: 20. NOVEMBAR 2020)

29. Oktobar 2020.

Resurs centar je za organizacije civilnog društva u Srbiji raspisao poziv za trening „Podsticanje OCD na aktivizam kroz naprednu obuku za pisanje predloga projekata“ koji će voditi predstavnici Bečejskog udruženja mladih.

Trening će trajati tri dana i biće održan od 3. do 6. decembra 2020. godine u hotelu Omorika na Tari. Zbog pogoršanja aktuelne epidemiološke situacije, i pre svega zbog brige za bezbednost i zdravlje učesnika, trening je pomeren sa novembra na decembar, u nadi da će se tada steći povoljni uslovi za održavanje skupova.Ukoliko se situacija sa virusom KOVID-19 ne poboljša, trening će se održati online u istom termunu.

Cilj treninga je povećanje kapaciteta organizacija civilnog društva u Srbiji za pisanje projekata kroz podsticanje na aktivizam, timski rad, razvoj i realizaciju svojih ideja koje su usmerene na pozitivne promene u zajednici.

Trening obezbeđuje osnovno znanje iz oblasti pisanja projekata u civilnom sektoru, a vodiće ga treneri Bečejskog udruženja mladih sa višegodišnjim iskustvom u oblasti pisanja projekata.

Ukoliko želite da:

• radite na razvoju svojih ideja

• steknete praktično znanje o projektima i pisanju predloga projekata

• upoznate se sa najčešćim greškama prilikom pisanja projekata

• naučite kako da pratite i ocenjujete uspeh realizacije projekta

• naučite kako da se budžetiraju projektne aktivnosti i kako do donatora

Ovo je pravi trening za vas!

Za učešće na treningu možete da se prijavite popunjavanjem aplikacionog formulara, koji je dostupan na  https://gradjanske.civicatalyst.org/pisanje_projekta,   do 20. novembra 2020. godine.

Predviđeno je da treningu prisustvuje do 15 predstavnika organizacija civilnog društva (iz svake selektovane po jedan). Biće kontaktirani samo kandidati koji su prošli selekciju.

Organizator treninga pokriva troškove prevoza i smeštaja. Prevoz se refundira u visini cene povratne karte nakon dostavljanja originala povratne karte, ili u iznosu cene koštanja karte uz potvrdu sa autobuske stanice.

Sva dodatna pitanja možete da pošanjete na  office@bum-becej.org

Izvor: Građanske inicijative i Koordinaciono telo