Arhiva vesti
                   
31. Maj 2019.

KONKURS MINISTARSTVA ZDRAVLjA: POSAO ZA 400 NAJBOLjIH UČENIKA

Vlada Republike Srbije i Ministarstvo zdravlja su doneli odluku da zaposle 400 najuspešnijih medicinskih radnika sa srednjom stručnom spremom u zdravstvenim ustanovama u Republici Srbiji.

31. Maj 2019.

POZIV NA RADIONICE ZA SAMOZAPOŠLjAVANjE ZA ROMKINjE (ROK: 15.06.2019)

Obuke za osposobljavanje žena romske nacionalnosti za samozapošljavanje se organizuju u okviru savetodavne i finansijske podrške koju pruža Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ, u saradnji sa Udruženjem poslovnih žena Srbije.

31. Maj 2019.

PODSTICAJI MINISTARSTVA POLjOPRIVREDE ZA PRERADU POLjOPRIVREDNIH I PREHRAMBENIH PROIZVODA PREKO JAVNOG POZIVA „VELIKA PRERADA DO 5 MILIONA DINARA“

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede - Uprava za agrarna plaćanja je raspisalo javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za preradu poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda preko javnog poziva „Velika prerada do 5 miliona dinara“.

31. Maj 2019.

OPŠTINA MEDVEĐA POTPISALA MEMORANDUM O RAZUMEVANjU U OBLASTI DOBROG UPRAVLjANjA

Medveđa – U Beogradu je potpisan Memorandum o razumevanju u oblasti dobrog upravljanja, između 96 lokalnih samouprava i predstavnika programa Swiss PRO, koji podržava Vlada Švajcarske. Ugovor vredan 5,8 miliona evra, namenjen je gradovima i opštinama.

29. Maj 2019.

SUBVENCIJE MINISTARSTVA POLjOPRIVREDE ZA PODIZANjE VIŠEGODIŠNjIH ZASADA VOĆA, VINOVE LOZE I HMELjA

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je objavilo konkurs za davanje subvencija za podizanje višegodišnjih zasada voća, vinove loze i hmelja.

29. Maj 2019.

PODRŠKA POČETNICIMA U POSLOVANjU I POSTOJEĆIM PREDUZEĆIMA ZA RAZVOJ KROZ NABAVKU OPREME I UVOĐENjE USLUGA

Projekat „Podrška Kraljevine Norveške razvoju Zapadnog Balkana - Norveška za vas” je objavio javni poziv za pružanje podrške početnicima u poslovanju i postojećim preduzećima za razvoj kroz nabavku opreme i uvođenje usluga.

28. Maj 2019.

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENjE PREDLOGA PROJEKATA ZA USPOSTAVLjANjE I UNAPREĐENjE MEĐUOPŠTINSKE SARADNjE (ROK: 26.06.2019)

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave (MDULS) je u okviru projekta „Podrška sprovođenju Akcionog plana Strategije reforme javne uprave – reforma lokalne samouprave 2016-2019“...

28. Maj 2019.

EU PRO OBJAVIO POZIV „UNAPREDI POSLOVANjE PREDUZEĆA“ – PODRŠKA PROJEKTIMA ZA KONKURENTNA SRPSKA PREDUZEĆA (ROK: 10.07.2019)

Razvojni program EU PRO je objavio javni poziv za podršku projektima koji treba da doprinesu konkurentnosti i održivosti poslovanja malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u regionu Šumadije i zapadne Srbije i Južne i istočne Srbije.

27. Maj 2019.

POZIV DECI I MLADIMA DA SE PRIJAVE ZA PANEL MLADIH SAVETNIKA ZAŠTITNIKA GRAĐANA (ROK: 31.05.2019)

Zaštitnik građana poziva devojčice i dečake uzrasta od 13 do 15 godina sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije da se prijave za učešće u Panelu mladih savetnika Zaštitnika građana.

  Следећа страна»