Arhiva vesti
                   
27. Maj 2019.

JAVNI KONKURS ZA SREDNjOŠKOLCE „VLOGORITAM“

Školska redakcija RTS-a, u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija, je pokrenula javni konkurs za srednjoškolce Vlogoritam, kao jedan od projekata u okviru višegodišnje kampanje „Bezbednost dece na internetu“. Zadatak je snimanje vloga na temu „Mogućnosti i opasnosti interneta“.

27. Maj 2019.

OKRUGLI STO: „DELOTVORNO UČEŠĆE NACIONALNIH MANjINA U JAVNOM ŽIVOTU“

Bujanovac - Bujanovačko Odeljenje Ekonomskog fakulteta iz Subotice, Univerziteta u Novom Sadu, 30. maja u 10 časova u svojim prostorijama organizuje okrugli sto sa temom: „Delotvorno učešće nacionalnih manjina u javnom životu“.

24. Maj 2019.

MINISTARSTVO PRIVREDE TRAŽI ZAINTERESOVANE ZA „FELDSPAT“ IZ BUJANOVCA

Bujanovac –  Ministarstvo privrede Republike Srbije je objavilo javni poziv za prikupljanje pisama o zainteresovanosti za privatizaciju rudarskog preduzeća „Feldspat“iz Bujanovca.

24. Maj 2019.

REGIONALNA KANCELARIJA ZA SARADNjU MLADIH (RYCO) TRAŽI NOVE KOLEGE

Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO) je raspisala konkurs za sedamanest radnih pozicija u okviru tri regionalna projekta koja će implementirati u narednom periodu.

23. Maj 2019.

KONKURS ZA UNAPREĐENjE POLOŽAJA OSOBA SA INVALIDITETOM U REPUBLICI SRBIJI U 2019. GODINI (ROK: 22.11.2019)

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Vlade Republike Srbije – Sektor za zaštitu osoba sa invaliditetom raspisuje Javni konkurs za podnošenje predloga programa na Stalno otvoreni konkurs za unapređenje položaja osoba sa invaliditetom u Republici Srbiji u 2019. godini.

23. Maj 2019.

„DIZAJNIRAJ ME“ NAGRADNO TAKMIČENjE ZA NAJBOLjI DIZAJN FAKTURE

Želite da unesete malo boje u sivi svet administracije?

22. Maj 2019.

TEODORA IZ BUJANOVCA JEDINA UČENICA IZ SRBIJE SA AMERIČKOM STIPENDIJOM

Bujanovac – Među pedesetak srednjoškolaca iz gotovo svih evropskih zemalja, odabranih da tokom ovog leta borave mesec dana u Americi u okviru prestižnog programa „Benjamin Franklin Transatlantic Fellowship“, biće i samo jedna učenica iz Srbije, a ona je Bujanovčanka, Teodora Stojilković (17) iz Srednje škole „Sveti Sava“ u Bujanovcu.

22. Maj 2019.

SAOPŠTENjE ZA MEDIJE - 22.05.2019.

Beograd – „U više navrata govorio sam na temu eventualnog pripajanja opština Preševo, Bujanovac i Medveđa teritoriji Kosova i Metohije i izneo mišljenje koje se temelji na osnovu jedinstvenog stava državnih organa i uveravanja predstavnika međunarodne zajednice...

21. Maj 2019.

KONKURS UNESKO MEĐUNARODNOG FONDA ZA KULTURNU RAZNOLIKOST (ROK: 13.06.2019)

U okviru 10. poziva za apliciranje Unesko će primati predloge za inovativne projekte koji imaju za cilj jačanje kulturnog i kreativnog sektora u zemljama u razvoju, kroz:

«Претходна страна   Следећа страна»