Arhiva vesti
                   
23. Oktobar 2019.

Konkurs za stipendiranje najboljih studenata studija drugog i trećeg stepena na univerzitetima zemalja članica Evropske unije i Evropske asocijacije za slobodnu trgovinu (Rok: 1. novembar 2019)

Fond za mlade talente Republike Srbije, koji se nalazi pod okriljem Ministarstva omladine i sporta, je raspisao konkurs za stipendiranje najboljih studenata studija drugog i trećeg stepena na univerzitetima zemalja članica Evropske unije i Evropske asocijacije za slobodnu trgovinu (EFTA) i na vodećim svetskim univerzitetima za školsku 2019/2020. godinu.

23. Oktobar 2019.

PROGRAM ISTRAŽIVAČKOG NOVINARSTVA ZA MLADE NOVINARE I NOVINARKE (ROK: 23. OKTOBAR 2019)

Mladi novinari i novinarke iz severne Afrike, zapadnog Balkana i zapadne Evrope su pozvani  da se prijave za učešće u programu podrške istraživačkom novinarstvu koji će se 2020. održati u Skoplju i Berlinu.

22. Oktobar 2019.

AMBASADA JAPANA: PROGRAM DONACIJA ZA OSNOVE POTREBE STANOVNIŠTVA (POPOS) (ROK: 29. FEBRUAR 2020)

POPOS donacije su osmišljene da zadovolje osnovne i urgentne potrebe stanovništva. Projekti su predviđeni kao jednokratna, nepovratna pomoć lokalnim zajednicama u oblastima kao što su zdravstvo, obrazovanje, očuvanje životne sredine i socijalna zaštita.

22. Oktobar 2019.

NOVI KONKURS „POKRENIMO NAŠU DECU” I PRILIKA ZA OSNOVNE ŠKOLE DA OSVOJE VREDNE NAGRADE (ROK: 4. DECEMBAR 2019)

Učitelji i odeljenja od 1. do 4. razreda svih osnovnih škola u Srbiji  mogu do 4. novembra 2019. godine da se prijave na novi konkurs u okviru programa „Pokrenimo našu decu“.

21. Oktobar 2019.

POZIV ZA TRENING „PROMOTERI SOCIJALNE INKLUZIJE“ ZA SRDNjOŠKOLCE SA HENDIKEPOM (ROK: 31.10.2019)

Udruženje studenata sa hendikepom (USH) poziva sve srednjoškolce sa hendikepom da se prijave na trening na kom će biti osnaženi da postanu promoteri i promoterke socijalne inkluzije.

21. Oktobar 2019.

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O OSNOVAMA SISTEMA OBRAZOVANjA I VASPITANjA

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja poziva predstavnike ustanova u oblasti obrazovanja i vaspitanja, civilni sektor, državne organe i druga zainteresovana fizička i pravna lica da se upoznaju...

21. Oktobar 2019.

ODLUKA O IZBORU PRIJAVA ZA DODELU SREDSTAVA ZA SUBVENCIJE PRIVREDNIM SUBJEKTIMA U PRIVATNOM VLAŠNISTVU U 2019. GODINI U OPŠTINAMA PREŠEVO, BUJANOVAC I MEDVEĐA

Odluka o izboru prijava za dodelu sredstava za subvencije privrednim subjektima u privatnom vlašnistvu u 2019. godini u opštinama Preševo, Bujanovac i Medveđa.

18. Oktobar 2019.

GODIŠNjE NAGRADE ZA AKTIVNE GRAĐANE - POKRETAČI PROMENA 2019 (ROK: 27. OKTOBAR 2019)

Beogradska otvorena škola, u saradnji sa Beogradskim fondom za političku izuzetnost i Balkanskom istraživačkom mrežom Srbija, a uz podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), je otvorila prvi konkurs za Godišnje nagrade za javno zagovaranje.

18. Oktobar 2019.

KONKURS ZA DODELU BESPOVRATNIH SREDSTAVA MLADIM POLjOPRIVREDNICIMA (ROK:31. DECEMBAR 2019)

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede je raspisalo konkurs za podnošenje prijava za ostvarivanje podsticaja za podršku programima koji se odnose na diversifikaciju dohotka i unapređenje kvaliteta života u ruralnim područjima kroz podršku mladim poljoprivrednicima u 2019. godini.

17. Oktobar 2019.

RASPISAN IPARD JAVNI POZIV ZA NABAVKU NOVOG TRAKTORA (ROK: 25. NOVEMBAR 2019)

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Uprava za agrarna plaćanja je raspisalo četvrti javni poziv za podnošenje zahteva za odobravanje projekta za IPARD podsticaje za nabavku novog traktora.

«Претходна страна   Следећа страна»