Arhiva vesti
                   

BESPLATNA AKADEMIJA PREDUZETNIŠTVA ZA MLADE LjUDE IZ SRBIJE (ROK: 24. OKTOBAR 2019)

24. Oktobar 2019.

Mladi ljudi iz Srbije mogu besplatno da nauče osnove preduzetništva zahvaljujući projektu „Akademija omladinskog preduzetništva (AOP)“, a rok za prijave je 24. oktobar.

Ovaj projekat je, kako navode osnivači, stvoren za mlade ljude koji žele da se pokrenu, stvore ili unaprede svoj posao ili ideju, i žele da uče od najboljih.  Reč je o potpuno besplatnom seminaru, nakon koga sledi rad na pripremi biznis planova i pičovanje, što je proces kroz koji svaki preduzetnik na putu ka uspehu mora da prođe.

AOP je zasnovan na obučavanju mladih sa ciljem razvijanja preduzetničkih ideja sa teritorije Srbije. Kako se navodi u saopštenju, deset izabranih timova učesnika, mladih od 18 do 30 godina, će proći će kroz ovaj dvomesečni intenzivni program koji će im omogućiti da razviju svoju početničku ideju, od nje naprave biznis plan, pripreme poslovne predloge za njenu implementaciju i predstave je stručnom žiriju.

Zainteresovani mogu da se prijave do 24. oktobra 2019. godine putem online aplikacije na sajtu akademijapreduzetnistva.rs. Svi troškovi seminara su pokriveni.

„Za sve mlade koji imaju preduzetničku ideju, AOP predstavlja mesto gde mogu da razviju svoje veštine i da pretoče svoju poslovnu ideju u poslovni plan, uz pomoć stručnjaka sa kojima će raditi u toku od dva meseca. Takođe, kroz AOP će imati priliku da rade sa 10 timova preduzetnika, unapređujući zajedno svoje ideje i razvijajći mrežu kontakata, saradnika i potencijalnih partnera“, dodaju u saopštenju.

Projekat finansira Ministarstvo omladine i sporta i podržava Ambasada Kraljevine Danske u Srbiji.

Izvor: Danas i Koordinaciono telo