Arhiva vesti
                   
8. Decembar 2017.

OTVARANjE MLEKARE U MEDVEĐI DOGOVORENO U MINISTARSTVU PRAVDE

Medveđa - Iz kabineta predsednika opštine Medveđa Nebojše Arsića saopšteno je da je pre dva dana  u Beogradu ,  u Ministarstvu pravde  “ imao  važan sastanak sa direktorom uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde...

7. Decembar 2017.

OBEZBEĐENO POUZDANO VODOSNABDEVANjE U PREŠEVU

Preševo – Predstavnici Američke agencija za međunarodni razvoj (USAID), Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Vlade Republike Srbije su u Preševu pustili u rad novi rezervoar za vodu kapaciteta hiljadu kubika, kao i obnovljeni rezervoar koji prima 500 kubnih metara.

7. Decembar 2017.

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA „MEDVEĐA 2017”

Medveđa - U četvrtak 7. decembra, sa početkom od 18 časova, u Domu kulture u Medveđi će biti otvorena izložba fotografija pod nazivom „Medveđa 2017“.

7. Decembar 2017.

SUSRET STANKOVIĆA SA STUDENTIMA ODELjENjA EKONOMSKOG FAKULTETA IZ SUBOTICE U BUJANOVCU

Beograd -  Zoran Stanković, predsednik Koordinacionog tela Vlade Republike Srbije za opštine Preševo, Bujanovac i Medveđa, se danas u Palati Srbije obratio studentima Odeljenja Ekonomskog fakulteta...

6. Decembar 2017.

OKRUGLI STO O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O NACIONALNIM SAVETIMA NACIONALNIH MANjINA

Bujanovac – U bujanovačkom Domu kulture „Vuk Karadžić” juče je održan okrugli sto na kome su predstavnici lokalne albanske i romske nacionalne zajednice razgovarali o izmenama i dopunama Zakona o nacionalnim savetima nacionalnih manjina u Srbiji.

6. Decembar 2017.

U BUJANOVCU OSNOVANA PRVA SOFTVERSKA KOMPANIJA

Bujanovac – Trojica mladih bujanovčana osnovala je prvu kompaniju u Bujanovcu koja će se baviti sačinjavanjem i razvojem softverskih aplikacija, kao i mobilnih aplikacija na iOS i Android platformama, prenosi portal Titulli.com.

6. Decembar 2017.

POTPISAN UGOVOR O OTVARANjU INFO CENTRA ZA MLADE U MEDVEĐI

Medveđa, Beograd - U prostorijama Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije svečano je potpisan ugovor o realizaciji novog projekta „Sam svoj WEB majstor“, koji je ovo Ministarstvo odobrilo  Kancelariji za mlade opštine Medveđa.

5. Decembar 2017.

ŠEF DELEGACIJE EU U SRBIJI: ZADOVOLjNI SMO REZULTATIMA POSTIGNUTIM NA JUGU SRBIJE

Bujanovac  - Šef Delegacije EU u Srbiji Sem Fabrici ocenio je u Bujanovcu da su odnosi Srbije i Evropske unije u „veoma povoljnom" periodu jer je „određeni broj koraka" već preduzet u približavanju Srbije Uniji.

5. Decembar 2017.

PREŠEVO: NOVI REZERVOARI ZA VODU

Preševo - Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) i Vlada Republike Srbije, svečano će u Preševu pustiti u rad novi rezervoar kapaciteta 1.000 kubnih metara, kao i obnovljeni postojeći rezervoar kapaciteta 500 kubnih metara vode za piće.

4. Decembar 2017.

ŠEF DELEGACIJE EU U SRBIJI U PRVOJ POSETI JUŽNOJ SRBIJI

Bujanovac - U okviru prve posete južnoj Srbiji, ambasador Sem Fabrici, Šef  Delegacije Evropske unije (EU) u Srbiji, obići će projekte u Bujanovcu i Vranju koje finansira Evropska unija, najavljeno je iz programa Evropski Progres.

«Претходна страна   Следећа страна»