Arhiva vesti
                   
4. Decembar 2017.

PRAVNICI SA JUGA SRBIJE ZAVRŠILI OBUKU

Bujanovac - Oko pedeset pravnika iz Bujanovca, Preševa i Medveđe koji su završili program pripreme za pravosudni ispit, dobiće danas u Bujanovcu diplome o završenoj obuci, saopštila je Misija OEBS u Srbiji.

4. Decembar 2017.

ALBANSKIM UDRUŽENjIMA IZ BUJANOVCA 361.000 DINARA IZ BUDžETA

Bujanovac, Beograd – Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave je saopštilo sa su četiri udruženja iz Bujanovca dobila 361.000 dinara iz Budžetskog fonda za nacionalne manjine za finansiranje programa i projekata iz oblasti informisanja na jezicima nacionalnih manjina.

4. Decembar 2017.

OPŠTINA MEDVEĐA UČETVOVALA NA NAUČNOM SKUPU ASOCIJACIJE ZA KVALITET I STANDARDIZACIJU SRBIJE

Medveđa - Naučni skup pod nazivom „Sistem kvaliteta uslov za uspešno poslovanje i konkurentnost” organizovan je uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Instituta za standardizaciju Srbije, sa ciljem da sistem kvaliteta postane uslov za uspešno poslovanje i konkurentnost po opštinama.

4. Decembar 2017.

SASTANAK STANKOVIĆA I ŠEFA DELEGACIJE EU, AMBASADORA FABRICIJA

Bujanovac - Predsednik Koordinacionog tela, Zoran Stanković sastao se šefom Delegacije Evropske unije, ambasadorom Semom Fabricijem u okviru njegove prve posete opštini Bujanovac.

1. Decembar 2017.

ODRŽAN DRUGI „EKO FEST“U OKVIRU PROJEKTA „BUDI EKO“

Medveđa - Zahvaljujući finansijskoj pomoći Ministarstva zaštite životne sredine Republike Srbije, u opštinama Medveđa, Lebane i Bojnik je, u okviru projekta „Budi eko”, nastavljena edukacija osnovaca o zaštiti životne sredine.

1. Decembar 2017.

KONKURS „HRABRI ISKORACI U NOVIM KULTURNIM PRAKSAMA” (ROK: 14.12.2017)

Fondacija „Jelena Šantić”, uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju (BTD) i Tima za socijalno uključivanje Vlade Republike Srbije (SIPRU), raspisuje konkurs za donacije „Hrabri iskoraci u novim kulturnim praksama” koji je namenjen organizacijama civilnog društva.

«Претходна страна