Arhiva vesti
                   
15. Decembar 2017.

HUMANITARNA AKCIJA BUJANOVAČKIH STUDENATA

Bujanovac – Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite iz Vranja obuhvata prihvatilište za decu i omladinu,za žrtve porodičnog nasilja i dnevni boravak za decu i omladinu sa smetnjama u psihofizičkom razvoju,oboleloj od autizma i sa pervazivnim razvojnim poremećajem.

14. Decembar 2017.

JAVNA RASPRAVA O BUDžETU UZ PRISUSTVO PREDSTAVNIKA MEDIJA I NVO

Bujanovac - Predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi je u svom kabinetu ugostio predstavnike lokalnih medija i nevladinih organizacija kako bi sa njima razgovarao o planiranju opštinskog budžeta za 2018. godinu.

14. Decembar 2017.

NAPREDAK NA JUGU SRBIJE PO ŠVAJCARSKOM MODELU

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Tridesetčetiri lokalne samouprave sa jugoistoka i jugozapada Srbije su uz podršku Vlade Švajcarske i Evropske unije napravile važne korake na polju dobrog upravljanja kako bi bile uređenije, bolje regulisane, ravnopravnije i transparentnije uz više učešća i uključenosti građana u lokalnim zajednicama.

14. Decembar 2017.

MEDVEĐA NOVI ČLAN PREDSEDNIŠTVA SKGO

Medveđa  - Opština Medveđa je postala novi član Predsedništva Stalne konferencije gradova i opština.

13. Decembar 2017.

MOST KOD „JUGOKOPA“ USKORO GOTOV, MORAVA PREMOŠĆENA I NA PETLjI „BUJANOVAC 2”

Bujanovac – Kolovoz novog  mosta-nadvožnjaka iznad Južne Morave, putnog i železničkog Koridora 10 u blizini „Jugokopa“ kod Bujanovca, dobio je i drugi sloj asfalta.

13. Decembar 2017.

ŠKOLA ZA PRIMER, SRPSKI I ALBANSKI ĐACI NAJBOLjI DRUGOVI

Medveđa - U opštini Medveđa vekovima zajedno žive Srbi i Albanci. Dobri međunacionalni odnosi neguju se od malih nogu, a pravi primer za to je osnovna škola u Sijarinskoj banji.

13. Decembar 2017.

ODRŽAN SASTANAK SA PREDSTAVNICIMA 17 MESNIH ZAJEDNICA

Medveđa - U skupštinskoj sali opštine Medveđa održan je sastanak sa predstavnicima sedamnaest mesnih zajednica, koji su se okupili kako bi sumirali rezultate postignute u ovoj godini.

12. Decembar 2017.

OSNOVNE ŠKOLE U PČINjSKOM OKRUGU POHAĐA 77 ĐAKA MIGRANATA

Osnovne škole u Vranju, Preševu, Bujanovcu i Bosilegradu pohađa 77 dece izbeglica i migranata sa Bliskog istoka koji su sa svojim roditeljima smešteni u prihvatnim centrima u ta četiri grada, izjavio je merntor Ministarstva prosvete za decu migrante u Pčinjskom okrugu, Saško Nikolić.

8. Decembar 2017.

BUJANOVAČKIM POLjOPRIVREDNICIMA PODELjENA REŠENjA O DODELI SUBVENCIJA

Bujanovac - Predsednik opštine Bujanovac Šaip Kamberi je u sali skupštine opštine poljoprivrednim proizvođačima podelio 154 rešenja o dodeli subvencija. 

8. Decembar 2017.

ZANIER: GLEDAJTE U BUDUĆNOST A NE U PROŠLOST

Bujanovac - Visoki komesar OEBS-ove Kancelarije za nacionalne manjine Lamberto Zanier, koji je nedavno boravio u Bujanovcu povodom sastanka o Odeljenju Ekonomskog fakulteta iz Subotice u Bujanovcu,  izjavio je u Bujanovcu...

«Претходна страна   Следећа страна»