Arhiva vesti
                   

POSAO ZA 500 VOJNIKA U 19 GRADOVA

31. Januar 2017.

Beograd, Bujanovac, Vranje - Povodom prijema još 500 profesionalnih vojnika u Vojsku Srbije, Ministarstvo odbrane odredilo je mesta službovanja i adrese vojnih pošta u 19 gradova u kojima kandidatu mogu da podnesu svoje prijave.

Budući profesionalni vojnici mogu da se prijave za više rodova i specijalnosti u garnizonima u Bujanovcu, Vranju, Bačkoj Topoli, Beogradu, Zaječaru, Zrenjaninu, Kovinu, Kraljevu, Kuršumliji, Nišu, Novom Pazaru, Novom Sadu, Obrenovcu, Pančevu, Požegi, Prokuplju, Raškoj, Somboru i Sremskoj Mitrovici.

Prijave se podnose u ponedeljak, 13. februara, do 9 časova, a sve informacije o vojnim poštama u kojima se podnose prijave, načinu podnošenja prijava, kao i selekciji za zainteresovane kandidate, mogu se pronaći na sajtu Ministarstva odbrane (www.mod.gov.rs).

Za popunu slobodnih mesta mogu da se jave državljani Srbije koji su dobrovoljno služili vojni rok sa oružjem, a mlađi su od 30 godina.

Sa najboljim kandidatima biće zaključen ugovor o radu na određeno vreme i biće primljeni u profesionalnu vojnu službu na šest meseci, uz mogućnost produženja ugovora na period od tri godine i obnavljanje ugovora do navršenih 40 godina.

Izvor: Beta i Koordinaciono telo