Arhiva vesti
                   
26. Januar 2017.

POMOĆ VLADE JAPANA OPŠTINI BUJANOVAC

Bujanovac – U cilju podrške unapređenju zdravstvene zaštite i zaštite životne sredine u lokalnim zajednicama u Srbiji koje su pogođene izbegličkom i migrantskom krizom, Vlada Japana obezbedila je opštini Bujanovac 109.050 evra za nabavku ambulantnog vozila i kamiona cisterne za vodu.

26. Januar 2017.

OPŠTINA BUJANOVAC OBEZBEDILA NOV KAMION ZA SMEĆE

Bujanovac – Opština Bujanovac kupila je za potrebe „Komunalca” nov kamion za odnošenje smeće, saopštila je Opštinska uprava.

26. Januar 2017.

NA SEDNICI OPŠTINSKOG VEĆA O ZAPOŠLjAVANjU

Bujanovac – Članovi Opštinskog veća će na drugoj ovogodišnjoj sednici razgovarati o programu mera aktivne politike zapošljavanja u opštini Bujanovac.

26. Januar 2017.

U MEDVEĐI SE ODRŽAVA TRIBINA POD NAZIVOM „RAZVOJ OMLADINSKOG PREDUZETNIŠTVA U RURALNIM SREDINAMA“

Medveđa – Danas će u 12 časova u sali SO Medveđa biti održana tribina na kojoj će biti predstavljen projekat „Razvoj omladinskog preduzetništva u ruralnim sredinama“,  koji finansira Ministarstvo omladine i sporta a sprovodi udruženje „Pokret mladih snaga“ Lebane, u saradnji sa Kancelarijama za mlade opština Lebane, Bojnik i Medveđa.

25. Januar 2017.

UKINUTA VANREDNA SITUACIJA U MEDVEĐI

Medveđa - Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić doneo je odluku o ukidanju vanredne situacije u toj opštini. U odluci se navodi da se vanredna situacija ukida „zbog perstanka opasnosti” koje je bilo uvedeno zbog visokih snežnih nanosa i pretnji po stanovništvo, materijalna dobra i životnu sredinu.

25. Januar 2017.

ŠKOLA „SVETI SAVA”: SVE SPREMNO ZA IMENDAN

Bujanovac – U bujanovačkoj srednjoj stručnoj školi „Sveti Sava” sve je spremno za proslavu imendana 27. januara, na Savindan, koji se u celoj zemlji obeležava kao školska slava.

25. Januar 2017.

EPS POZIVA GRAĐANE DA PODNESU REKLAMACIJE NA RAČUN

Preševo, Bujanovac, Medveđa - Elektroprivreda Srbije saopštila je da građani koji sumnjaju u ispravnost decembarskih računa za električnu energiju, mogu da podnesu reklamacije po regularnoj proceduri na šalterima JP EPS u elektrodistribucijama, na adresi koja se nalazi na svakom računu.

25. Januar 2017.

JAVNI POZIV ZA PRIJAVU PROJEKTA ZA PROGRAM PODRŠKE RAZVOJU POSLOVNE STRUKTURE ZA 2017 GODINU

Beograd - Podnosilac prijave projekta je jedinica lokalne samouprave na čijoj teritoriji je planirana realizacija određenog projekta. Podnosilac prijave može podneti jednu prijavu projekta. Za realizaciju Programa podrške razvoju poslovne infrastrukture za 2017. godinu  predviđena su sredstva u visini od 365.824.000,00 dinara.

24. Januar 2017.

U PREŠEVU 900 IZBEGLICA, OBEZBEĐENI HRANA I GREJANjE

Preševo – „U Prihvatnom centru za izbeglice u Preševu smešteno je 904 muškaraca, žena i dece kojima su obezbeđeni smeštaj, hrana, odeća i medicinske usluge i do sada nije bilo nikakvih problema,“ izjavila je predstavnica UNHCR u tom centru Lirije Selmani Misini.

24. Januar 2017.

RAČUNI ZA STRUJU UVEĆANI, GRAĐANI NEKA NE BRINU

Bujanovac – „Čitanje brojila teoretski je počelo 2. januara, a praktično usledilo 6. januara i posle Božića, pa je veći broj dana obuhvaćen računom za decembar,“  opravdava Slađana Mančić, portparolka PD „Jugoistok“ Niš, uvećane račune za potrošnju električne energije za decembar 2016.

«Претходна страна   Следећа страна»