Arhiva vesti
                   

POZIV ZA PODNOŠENjE PRIJAVA ZA NAJZNAČAJNIJU PREDUZETNIČNKU KONFERENCIJU MLADIH

31. Mart 2016.

Ukoliko ste inovativni, spremni za usavršavanje i sprovođenje sopstvenih preduzetničkih ideja i imate do 35 godina, možete se prijaviti za učešće na konferenciji „Privredni forum mladih 2016". Aplikacija za prijavu dostupna je na sajtu i Fejsbuk stranici Privrednog foruma mladih, a možete se prijaviti i na ovom linku

„Privredni forum mladih 2016" je značajna preduzetnička konferencija koju organizuje Privredni forum mladih u saradnji sa Privrednom komorom Srbije i SKONUS-om.

Preduzetnički deo konferencije će se održati od 11 do 15. aprila u studentskom odmaralištu „Radojka Lakić" na Avali. Ovaj deo konferencije ima za cilj da okupi šezdeset mladih ljudi do 35 godina i trideset preduzetničkih ideja sa najvećim potencijalom i pretvori ih u realne preduzetničke poduhvate, spremne za izlazak na tržište. Tokom pet dana intenzivnog rada sa mentorima i preduzetnicima, učesnici će kroz rad u timovima od dvoje proći kroz praktične i teorijske edukacije i dobiti priliku da svoju ideju razviju uz stručnu pomoć.

Nakon što kreiraju svoj biznis plan, oni će imati priliku da svoju ideju predstave stručnom žiriju, a najbolji timovi biće i nagrađeni.

„Ne čekajmo prilike, stvorimo ih zajedno!"

Više informacija o projektu pogledajte na sajtu: http://www.pfm.rs

Izvor: Privredni forum mladih i Koordinaciono telo