Arhiva vesti
                   
23. Mart 2016.

MEDVEĐA: ARSIĆ OBIŠAO PUTNE PRAVCE NA KOJIMA SE PLANIRAJU RADOVI U OVOJ GODINI

Medveđa - Predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić je sa svojim zamenikom Vladom Babićem i direktorima JP Direkcija za urbanizam i izgradnju i JKP Obnova, Slovenkom Kocić i Stankom Miloševićem, obišao putne pravce na teritoriji opštine Medveđa na kojima su izvođeni...

23. Mart 2016.

OBAVEZA OTVARANjA POSEBNOG NAMENSKOG RAČUNA ZA BUDžETSKA SREDSTVA

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije obaveštava organizacije civilnog društva da je ponovo uvedena obaveza otvaranja posebnog namenskog računa kod Uprave za trezor za one organizacije kojima se vrši prenos budžetskih sredstava.

22. Mart 2016.

KONKURS EVROPSKOG PROGRESA ZA PARTNERSKE PROJEKTE OPŠTINA I ORGANIZACIJA CIVILNOG DRUŠTVA

Evropski Progres je objavio drugi poziv za podršku projektima koji će biti realizovani u saradnji sa organizacijama civilnog društva i institucijama lokalnih samouprava, a koji za cilj imaju društveno i ekonomsko osnaživanje ugroženih grupa u 34 opštine u jugoistočnoj i jugozapadnoj Srbiji.

22. Mart 2016.

POREZ NA 60 RATA

Ministarstvo finansija Republike Srbije omogućilo je građanima koji duguju više od 200.000 dinara za porez da taj dug plate na čak 60 rata.

21. Mart 2016.

ORGANIZOVAN FUDBALSKI TURNIR ZA IZBEGLICE U PREŠEVU

Preševo - Turnir je organizovan zahvaljujuću saradnji sa Komesarijatom za izbeglice Republike Srbije i nevladinim organizacijama Mladi za izbeglice, Mercy Corps i International Rescue Committee.

21. Mart 2016.

U MEDVEĐI ODRŽANO JOŠ JEDNO PREDAVANjE POLjOPRIVREDNE SAVETODAVNE STRUČNE SLUŽBE

Medveđa - U sali Skupštine opštine Medveđa održanoje  još jedno u nizu predavanja Poljoprivredne savetodavne stručne službe iz Leskovca.

18. Mart 2016.

ZA LOKALNE INFRASTRUKTURNE PROJEKTE 1,5 MILIONA EVRA

Beograd - Razvojni program Evropski Progres objavio je javni poziv za podnošenje predloga projekata lokalne infrastrukture, za koje su Evropska unija i Vlada Švajcarske izdvojile oko 1,5 miliona evra.

18. Mart 2016.

STRUČNO OSPOSOBLjAVANjE SA MOGUĆNOŠĆU SAMOZAPOŠLjAVANjA U OBLASTI PČELARSTVA - SOCIJALNO PREDUZETNIŠTVO

Obaveštavamo vas da je Udruženje „Centar za razvoj ekološke svesti - Čista svest", dobilo određena sredstva za realizaciju projekta „Stručno osposobljavanje sa mogućnošću samozapošljavanja u oblasti pčelarstva –socijalno preduzetništvo"

17. Mart 2016.

U PREŠEVU 600 MIGRANATA, 352 ZAHTEVA ZA AZIL

Preševo - U prihvatnom kampu u Preševu trenutno je oko 600 migranta, od kojih je 150 dece, kaže ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin. Dodaje da su do sada 352 osobe podnele zahtev za dobijanje azila u Srbiji.

17. Mart 2016.

JAVNI POZIV – ERAZMUS ZA MLADE PREDUZETNIKE

Erasmus za mlade preduzetnike je program prekogranične razmene preduzetnika koji pruža priliku novim preduzetnicima ili onima koji pretenduju da to postanu priliku da uče od iskusnih preduzetnika koji rade u malim preduzećima u zemljama Evropske unije koje su učenice ovog programa.

«Претходна страна   Следећа страна»